Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amandaa155

poradzcie mnie tez !!!

Polecane posty

Gość weź kobieto
idź się lecz. na głowę rzecz jasna. Przestań kombinować. Złap pigułę albo lekarza na korytarzu i zapytaj. Zapomniałaś języka w gębie??

Gość niuu
lekarze liczą skończone tygodnie czyli 34tydz. dokładnie. 34t1d to skończony 34tydz. i 1 dzień 35tyg. leci.

Gość zyciaaaa
Amanda znowu torturujesz? Napisalas 34 wiec do 34. No ale moja odpowiedz i tak do ciebie nie dotrze.

niuuu ,ale nie jest tak do konca nie spotkalam sie z takim liczeniem nawet tu sie z tym nie spotkalam ,ani zadna ze znajomych osob nigdyvtak nie liczyla 33 t i 4 dni to nadal 33 tc ,a liczy sie tyg od dnia ost mies wiec jak.ja mialam w srode to co srode leci mi kolejny tc

Co chcesz uslyszec? Tak, podali Ci sterydy za pozno, nie wiadomo co teraz bedzie, zle im powiedzialas, zle obliczylas tygodnie a oni tego nie sprawdzili! Juz lepiej? O to Ci chodzilo?

Gość ło matkoooooooooooooo
lepiej oddaj to dziecko do adopcji...

Gość 123 anik
jak w czerwcu konczysz lat 13 to w lipcu leci juz tobie 14 i w nastepnym czerwcu konczysz lat 14

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyp
amando chyba w życiu tak nie powiedziałam ciężarnej ale przyłóż lewy policzek do futryny a prawą ręką yebnij drzwiami z całej siły, może rozum wróci..