Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przedmiot z ludzi

Panie. Czy nie wstydzicie się nadmiaru tłuszczu?

Polecane posty

Gość Przedmiot z ludzi
Srogen, autopsja? :-) Nie mierz miarą swej klateczki, klat porządnych samców. :classic_cool: Happy, pokaż jak tańcujesz dupką tak jak murzynka. Będę Cię kochał do końca mych dni. ❤️ Nawet i tańczyć się nauczę dla Ciebie. 😭

Vera, to żadne schorzenie. Celulit to podskórny tłuszcz, który się redukuje tak jak każdy inny. Po prostu się gorzej układa i marszczy, ale to ciągle ten sam tłuszcz i można się go pozbyć. Lordzie Farquaad, gdzie mi tam się porównywać do Twojej klaty... nie mam szans :-) Szczególnie jeśli chodzi o ten męski aspekt ;-)

Gość Przedmiot z ludzi
Happy, zdecydowanie wizualnie ta pupka na dziś: http://www.youtube.com/watch?v=pWwX9foymWk Srogen, skoro szans Ci brak, pozostań jak do tej pory moim giermkiem, będziesz czyścił buty i konia ;-) i Więcej nie wychylaj się do szlachcica bo znowu zostaniesz skarcony ostrzegawczym liściem na pryszczate gębisko.

cellulitis* Happy - też mam. :classic_cool: Moja doopa wygląda jak zebra i wcale nie jest mi z tego powodu smutno. Androgen nie jedzie po mnie tylko dlatego, ze mnie lubi, ale jakby nie lubił to by mnie tyrał jak burą sucz, bo jestem brzydka i iw ogóle i nawet schudnięcie mi nie pomogło. :D

Ale redukuje się to tak samo jak inny tłuszcz. Jeśli skóra będzie leżała na mięśniu, to celulitu nie będzie. Oczywiście, że są z tym nieco większe problemy, ale np odpowiednie odżywianie poprawia bardzo sytuację, np tłuste ryby zimnomorskie (witamina A i E), tran, dobre oleje i orzechy. Wszystko da się zrobić Vera ;-)

Strasznie mocny musisz być ludzik. Te 163cm na prawdę robią wrażenie i nawet najwięksi twardziele wymiękają :-) A jak tam z wagą? Trzymasz linię i nie wychodzisz poza 55kg? Wiesz, żeby za gruby nie być :-)

Gość siemastary
on naprawdę ma tyle wzrostu ile piszecie, czy tylko jaja robicie ?

Ale Ty głupia jesteś Vera :-) Zdecydowanie za "nisko" się cenisz. Wiem, że słowo "nisko" w wątku z ludzkim nabiera szczególnego znaczenia, ale nie znalazłem innego :-) BTW, ja po nikim nie jadę. Nie lubię tylko ludzkiego z powodu nikczemnego wzrostu. Ale poza tym jestem łagodnie usposobiony, szczególnie do kobiet ;-)

Vera - u mnie i doopsko i brzch i uda :classic_cool: ale coz...takie uroki... zycia :D mi jakos tez wybitnie nie przeszkadza aczkolwiek jakbym wygrala w totka to bym laserowke sobie walnela :P

Gość siemastary
a skąd wiecie ? chwalił się ?

Androgen - a Ty ile masz wzrostu? :classic_cool: Ja jakbym wygrała w totka to bym sobie pojechała na Alaske i miałabym cały świat w swojej tłustej, pokrytej cellulitem doopie. :classic_cool:

Gość RURA W DISCO
Przedmiot ma wiele kochanek, a każda z nich ma imię zakończone na .jpg :D, :D, :D, :D, :D, :D, :D, :D posikałam się ze śmoiechu

Ja całe życie się odchudzalam. Teraz wyglądam jak smierć na choragwi a nadal się wstydzę swojego brzucha. Czy z tym walczę? A jakże! Brzuszki, rowerki, sklony i inna gimnastyka. Niestety brzuch opasc nie chce. I Chodzę publicznie na wdechu.

Jak masz za mało masy mięśniowej, to będziesz się do śmierci odchudzał. A już na pewno nie zrobisz tego brzuszkami i rowerkami :-)

Chłopcze obawiam się, ze odchudzanie stało się częścią mnie. I własnie skonam z tabela kaloryczna w dłoni.

W każdym razie brzuch jest moja zmora. Wiesz, te cholerne boczki.

Gość Przedmiot z ludzi
Kilka filmików z kizombą przejrzałem i blondi zdecydowanie wymiata, mistrzyni kręcenia tyłeczkiem. :classic_cool: To jak? Mam Cię kochać, czy nie? Bo muszę wiedzieć. :-P Srogen, niestety w wymiarach się delikatnie chłopczyku pomyliłeś, za to w jednym masz rację, Twój "twardziel" wymięka pod wrażeniem moich wymiarów. 🌻

Vera cześć. Wysoka jesteś. :) Przyjaciel w okresie ciepłym zwykle mocno zajetym człowiekiem jest. Chcesz go odwiedzić?

Jestem wysoka, ale zeby nie było idealnie to mam krzywy nos. :classic_cool: Który widziałaś zresztą. Pytam, bo go nie widziałam tutaj od dosć dawna. odwiedzenie zostawie sobie na kiedy indziej, bo istnieje ewentualność, że zostaniemy sąsiadami. :)

tak z innej beczki - nie wierze zadnemu facetowi co do wymiarow 😴 poki na wlasne oczy in real - nie zobacze przedmiot - krece doopcia tylko przed wybranym :classic_cool:

Śliczny nos bez wątpienia. :) Zanurzyl się w pracy kiedy zniknelam z podoredzia. By nie myśleć i nie tęsknić. Planujesz przeprowadzkę z własnej woli? Super, będziecie wyskakiwac i wspólnie muzyki słuchać. A może i inne atrakcje. :)