Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przedmiot z ludzi

Panie. Czy nie wstydzicie się nadmiaru tłuszczu?

Polecane posty

Wjedźta na mnie, mam stopindzisionttszycentymetry. Co za poj­ebane kur­wy się tu zalęgły. 🖐️ Lekki tłuszcz np. na brzuchu to często coś, czego właściwie nie da się zmienić, bo sporo zależy od genów i budowy ciała - ćwiczenia nic nie dają, jeśli się przy tym nie głodzisz do ostateczności (często tracąc przy tym cycki). Jasne, że pięknie to nie wygląda, ale myślę, że jest to coś, z czym można się pogodzić, ewentualnie po prostu nie odkrywać brzucha, ujawniając inne atuty. Dlaczego nie? Po co odkrywać wały, jeśli można pokazać coś innego? Jako taką figurę można zachować przy siedzącym trybie życia, jeśli uwaga, cały czas się dokonuje jakiś wysiłek umysłow, najlepiej uczyć się, uczyć, uczyć. Czegokolwiek. Ale nie. Polska, kur­wa jej mać. Nie mam zbyt wiele przeciwko wielorybom, jeśli oczywiście naprawdę chcą być wielorybami i jeść bez opamiętania.

Gość Szpiegi z krainy deszczowców
potwierdzame nikczemny wzrost knypa-autora topiku, ma 163 cm i żadna laska go nie chce, to się wyżywa tutaj. A zapewne chciał wyrwać jakąś pulchniejszą bardziej, ta mu odmówiła i wciąż musi zjeżdżać pod redtuba 🖐️ :D

Gość entropia i ślimaki
Swoją drogą - Danny DeVito (kurka, zapomnialam czy tak się pisze poprawnie jego nazwisko :D ) kurdupel z nadwagą a jednak był czas, zanim się postarzal i zaczą grać w glupawych produkcjach, ze był prawdziwa hollywoodzką gwiazdą :D No to i taki ratlerek ma szanse!

Gość gdzie jest duch?
Przeciez deka z malpa to zadzichu kajdanowicz chlop a nie baba!!!!!

Gość wiesz --
bo zdzichu kajdanowicz to transsssssssol

Gość jak tam Bóstwo
wydymał cię ktoś ostatnio?

Gość Ulalalalahahalal
Up