Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przedmiot z ludzi

Panie. Czy nie wstydzicie się nadmiaru tłuszczu?

Polecane posty

Gość Przedmiot z ludzi
Wybierz mnie! Wybierz mnie! Wybierz mnie! ;-) O wymiarach się fajnie dyskutuje na forach, szczególnie łatwo wpadają w depresję androgeny na sfd i temu podobnych forach jak się okazuje, że klatka jest faktycznie kurza przy wujku ... :classic_cool: No bo oczywiście o tych wymiarach rozmawiamy. :-P

Pisze z telefonu komórkowego i czasem nie łapie mi ogonkow, nad czym ubolewam. :(

No właśnie tak sobie pomyślałam, że jeżeli w końcu doszłoby do wypierrdolu z rodzinnego miasta tam, to na pewno chciałabym się z nim zakoleżankować, bo nikogo tam w sumie nie znam, a wiem ile Przyjaciel ma płyt (((((:classic_cool:)))))

Ty interesowna dziewucho ty! ; ) jeśli chodzi o muzykę, nie miej s Obiekcji. Warto. Cenne skarby na półkach. Tak wiec owocnego kolezenstwa proszę.

Przedmiocik, na kafe parę osób widziało moją klatkę, Twojej nikt nie widział, bo wstydzisz się pokazywać. A na sfd jestem dużo bardziej znany niż Ci się wydaje ;-)

Ja wiem, ja wiem. Wymieniliśmy ze sobą kilka obszernych, muzycznych maili. W ogóle to go bardzo lubię. :)

Ty wiesz, ty wiesz. :) To człowiek dusza. Ja to go uwielbiam, kocham i całuje. Kiedy Planujesz przenosiny? Vera :) A. Czy mogę zobaczyć twój tors? I nos?

Gość larwa.
Androgen skromne te twoje centymetry- 178 , niestety, minimum dla faceta -185 -także ociupinę ci brakuje ...

Doskonale. Idę już, przyszykowac włosy. Strzyge o 14. Kciuki trzymaj, jestem zawsze po cholernie wściekła, bo liczę na inny efekt. A kudly korca zeby je skrócić. Poza tym zjebanie mi w długich.

Gość Przedmiot z ludzi
Nie mam czego się wstydzić, ani klaty, ani ryja. ;-) Nic mi się nie wydawało, podałem tylko przykład sojowego. :-D

Larwa, raczej nie będziemy się dymać, więc ani Tobie ani mnie to nie przeszkadza ;-)

Gość larwa.
więc po jaki choooj abderyto czepiasz sie innych profanie ;)

Gość larwa.
badz co badz - szkoda 😭

Gość Orendż Killer
185?kurwa,idę skoczyć:O:P

Ludzki mikrusie, chowasz się pod nickiem larwa i się dowartościowujesz?

Gość larwa.
abderyto , uspośledzenie wzroku posiadasz najwyrażniej :classic_cool: ( ? ) - czegos takiego brak , więc ... ( mocarzu z kafe 👄 )

Ludzki, jeśli dla Ciebie zaczyna się od 185, to chyba blado wyglądają Twoje 163 :-) Klatę pewnie masz taką samą jak wzrost, czyli mikrą ;-)

Gość Przedmiot z ludzi
Po cóż miałbym to robić sojowy gigancie? :-O

Gość larwa.
androgenie , nie posilkuj sie niskim wzrostem ludzkiego-- sam rowniez odbiegasz od standardu , przelknij to i tyle

Gość larwa.
bajo kłaniam sie nisko androgenie ;)

Gość sudżataa
wstydzę się mojego flaka:(

Gość Przedmiot z ludzi
:D🖐️

Gość entropia i ślimaki
Tłuszczu się nie wstydzę - dwa miliardy ludzi ma problem z nadwagą :P Wstydzę się (też nie do końca to dobre słowo - raczej mnie denerwuje brak wytrwałości w utrzymaniu wagi - bo zdarzało mi się schudnąć i 20kg po czym w dwa lata je odzyskać - i tak już trzy razy. Więc mam w dupie odchudzanie, bo tylko na tym tracę. Już wolę ważyć te swoje 80kg ale czuć się dobrze. A ćwiczenia mnie denerwują. Zwyczajnie szkoda mi na nie czasu :D można zamiast tego robić tyle innych rzeczy. A poza tym nie chcę w najbliższym (a może i dłuższym :P) czasie żadnego nowego faceta w moim życiu więc mam gdzieś opinie ich na mój temat. P. S. Naprawdę autorze masz 163cm wzrostu? :D

Gość Kwinto Henryk ucho od śledzia
typowy ujadający ratlerek :P

Gość czuje cholerny bol !
Ej no serio masz 163 cm.???? Ja waze 67kg przy wzroscie 175 :D maze o 60 kg aktualnie jestem na diecie :)