Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

kolejny wpis...

Polecane posty

z seriii GDZIE MOJA RENTA????!!! GDZIE MOJA RENTA????!!!! Wiecie - pisze na tym forum by wyrazic moja NIENAWISC? i rozgoryczenie moja sytuacja zyciowa od OMC 2 lat juz na 100%. Zamiast cos robic z renty pisze na jakiejs CHUJA W DUPIE niewartej kafe bo nikt nie raczy oddawac mi MOJEJ RENTY po matce. Ona i tak jest moja. Wartosci uszanowalam. Ja sama z siebie od 7 lat dowiaduje sie wiecie, ze ja 5 klepki w zyciu nie mialam. Cos w tym jest wiecie, ale co ta Miroslawa Szuta robi w szkole w takim razie to ja pojecia nie mam. ZARABIA NA CHLEB SIE DOWIEM A TERAZ ODPOCZWA - ona se miala piekarnie otworzyc jak dla mnie z takim mysleniem a reszta jej kupowac. Do konca podstawowki jak miala corki chyba bo ona ma 2 corki to mogla tam siedziec, a dalej? I wiecie TO PO CO SIE TAK RZADZILA? To miala uczyc w szkole, na chleb zarabiac. A jak tu zarobic na ten chleb sie dowiem? No wlasnie pisze - czytac JELOPY - PIEKARNIE SE OTWORZYC I CHLEB I PIENIADZE NA CHLEB beda. A wy nawet tyle nie umiecie. To sie POZABIJAJCIE i sie POZEŻERAJCIE i moze tyle umiecie. No i passy USA se zrobcie czy cos tam. To sa Polaki. I sie pozabijajcie i pozeżerajcie z tymi passami USA i tyle mnie obchodzicie na zawsze. A ta rodzina tez. Choc oni no takie czasy moze, ale tez przeginali rowno. Co oni widzieli w tym Kevinie? Swoje zbawienie. Jedna klepka na miejscu i sa w USA. Co ci tu nie wygadywali - pijani, schlani, bez stalej pracy i szans na nia. A ten ojciec wiecie moj to byl taki jaki byl a powiem tu sie ZASEKUROWAL bo ta prababcia byla po maturze, a on tu jezdzil STUDIUJAC BEZ MATURY. Tym nic nie powiedzial - oni mysleli ze to taki kleryk. Zakasowal ich ze chyba NIKT NIE UMIAL DO USA wyjechac , a dalej jedno morderstwo tu bylo i tyle. I wiecie oni robia to co ja za to ze sie tu radiostacja nie wyniesli,ze szkodliwa dla zdrowia a wies do wysiedlenia. Ich ratuje jedynie wiecie, ze no... MOGLI BYC. I zasadniczo tylko ta prababcia musi robic to co ja, a reszta nie. A ten dziadek tez mnie zajechal. Babcia? Tyle ile - miala stad spierdalac. Co ona tu chciala osiagnac? I tak dalej. No i wiecie na POLNOC POLSKI MIELI SIE UDAC I TYLE. Taka historia to jest choc nie do konca i tak dalej. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość lodzikos mamajios
za długie {czesc]

Tyle sa widzicie warci Niemcy - jedna zbrodnia po nich zostaje. Bez matury sobie jezdzil Otto i taki koniec. I wiecie tez mam pretensje bo by zakazali mu tu jezdzic. Co on tu wyprawial? Ale sie dowiem wiecie ze to co mam to od niego.No to jeszcze przemysle, ale ile to tam od niego? ROdowod najbardziej. Za oddanie mnie BEZ NAKIEROWANIA NA RODZINE BIOLOGICZNA odebralam ojcu biologicznemu prawa rodzicielskie w sadzie, w Polsce rodzicom UCHYLILAM bo nic nie pasowalo. Jemu odebralam- co on mi zrobil ten jelop.I ja go wyrzucilam z domu jako dziecko - on tu jezdzil wyobrazcie sobie i ja go wyrzucilam - wynos sie mu powiedzialam. I tak nie moze byc NA MNIE , ze przeze mnie nikt z tej rodziny nie wyjechal do USA bo ja ojca biologicznego, ktory tu jezdzil jak bylam malutka wyrzucilam, zeby sie wynosil i wiecej nie wracal. Tyle rozumialam i wiecie TAKA ZYCZLIWA WIES TO BYLA i prosze do mnie pretensji o nic nie miec. I sie nie porowynywac bo nie wiedzialam o co chodzi do konca, a teraz wiem i tyle. I ta laska zniknieta w aucie to tez nie moja sprawa. Ani ta popierdolona w leb bankierka - nastepna Szuta wiecie - ona ma prace z dziekanatu, w ogole nie wie co robi - ona chciala zakladac RODZINNY DOM DZIECKA - ciekawa jaka smiertelnosc by tam byla - ona chyba z Walii jest albo z Afryki. Wiecie ja sie wyniesc chcialam studiow po roku, ale nie umialam. Pan Bog mi nie dal sie dowiem. A CZEMU? I tyle. I ja moge miec jeszcze swoja firme wiecie. Na razie jej nie rejestruje bo nie mam klientow - jak beda to zarejestruje. Taka tam firma i tyle. DORADZTWO - taka firma. ALBO PORADNICTWO - moze takie jak ta Mengele. Moze mnie tam dopisac. Ja swoje poradnictwo, a on swoje wiecie. EKOLOGICZNE.A co doradzam? MOja sprawa. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(

Bo wiecie CO ROBIE? Doradzam. Ja sie znam na doradach i DORADZAM ekologicznie. Co to znaczy? NIE WIADOMO. Rozne rzeczy moge doradzac? Glowny cel? EKOlOGICZNY. Tak zeby sie oplacalo wszystko i bylo EKOLOGICZNE. Takie mam doradztwo. I Mengele wam PORADZA, a ja DORADZAM. Kto wazniejszy? I wiecie moge probowac jako firma brac odpowiedzialnosc za np. rozwalajaca sie piekarnie - sprobowac zalatwic wiecie STALE DOSTAWY komus i zeby sobie ta piekarnia szla. Bo co mnie obchodzi Miroslawa Sz - tyle co katechetka, ktorej nazwiska PO MEZU nie znam. Moge probowac zalatwiac. Auto mam. Moze tu, tam sprzedac chleb. Czy inne rzeczy. Mnie bardzo duzo rzeczy pasuje. Figury mam profesora na CALA POLSKE - wszedzie moge wiecie cos wymyslic i tak dalej. Moge ale nie musze i tyle. Ile kosztuje dorada? No wiecie musze sie zastanowic, ale w sumie 500 zl kazda dorada EKOLOGICZNA bo mozna z tego miec ekologie i byc ekologiem i jakies nagrody ekologiczne dostawac i moze cos powiem jeszcze do tego za te 500 zl ale to jeszcze musze przemyslec. Ja se zaloze bloga wiecie i mozecie na PRIVA pisac co potrzebujecie. Nawet moge kredyt brac wiecie. No za ile to tam wszystko trzeba obgadac. Wszystko moze byc przez maila i konto w banku - nawet nie musicie jezdzic. Nie chcecie Tarota - a juz nie moge tarota miec no to takie cos. Moze akurat cos bym kredytem uratowala. Przynajmniej bym sie znala na kredytach. A ja KREDYTEm polece zawsze bo TAK ZOSTALAM PRZYJETA do pracy stalej ??? w Polsce w szkole , ze nie musze nigdy sie poddawac za prace , ze wylecialam ze stalej pracy po 4 latach, 5 latach w sumie i za stosunek do mnie KK tez nie musze sie poddawac, a reszta bez sensu bo w Polsce jest MALO IDEALNA RODZINA.Bo ja nic nie zrobilam z ta rodzina. A CO W SUMIE? oni po prostu wiecie tu ci nie mieli stalej pracy, ale co to jest? Rodzina? To panstwo oskarzyli i ze byli antykomunistyczni z tymi passami USA. No to byli kretynami i tyle. No ale to sa poglady rodziny i wiecie czy to byla rodzina? Nie wiem. No to mialam byc ustawiona domem dziecka. Nikt sie nie wysilil ustawic mnie ANIA SHIRLEY na dom dziecka. Takie cos to jest. NO to wiecie... co ja mam chciec od rodziny??? ktora za wszystko winila panstwo - za ich brak stalej pracy, brak mozliwosci leczenia sie chyba. Koscielni byli, rodowody chcieli - takie cos. Ta prababcia miala pass USA jak przyszla i chciala rodowod dostac. Nie dostala. No to miala isc bo po to przyszla. I tak sie urzadzili. A wiecie jak tu OBRZYDLIWIE wygladalo? Jak oni zyli? JAK ZWIERZETA. I tylko glupie panstwo i glupie panstwo i z takiego czegos ja bez domu dziecka, bez nakierowania na rodzine biologiczna bo ...Mengele byl po studiach. To tym bardziej eksmisja stad - nie. Czemu? I calosc w KJU. No wiecie co... ten dom sie rozlatywal. Brakowalo tylko tornado, zeby dach oderwalo. Takie cos to bylo. Wybaczcie - bo czy mam stad 1 dobre wspomnienie? No - ze tornado dachu nie urwalo i zawsze byl dach nad glowa. Bez okien , ale dach byl. GDZIE JeST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

To znowu ja po przerwie. Moze i ta Miroslawa jest lepsza ode mnie. Moze. Nie mowie. Ale mnie przerazajaco skrzywdzono. Co to za nauczycielka ze 1-3 dzieci ona nie widzi problemow w rodzinie.Niczego. Wszystko ma od Otto. ZERO I TYLE. A ja ide zakladac swoja firme i obmyslac co za 500 zl. Bo wiecie - na pewno kredyt - propozycje - za ile. Wycena firmy. Chyba ze za trudne to bedzie. Aczkolwiek wycena firmy to nie ja. To RZECZOZNAWCA. Ile warta jest firma. Obrot roczny i ja tylko polece kredyt - jaki wysoki kredyt OPLACA SIE WZIAC - do ilu zlotych zeby to ratowac - plus figury na stale dostawy moge dac. Nie trzeba sie dowiem. A to najwazniejsze i tyle. STALA DOSTAWA - jak dla mnie.No to wycena firmy, obrot roczny, spadek obrotu - przyczyny klopotow finansowych i wiecie - tego nie musi robic rzeczoznawca. To tylko firma musi byc i takie cos to jest. No albo inwestycyjne dorady tez moge udzielac. I tez nie trzeba przyjezdzac - tylko cos o produktach. Np. piekarnia - co piecze? jakie wyroby. W zasadzie wiecie CO JEST WART PRODUKT i stala dostawa. Bo klopoty to moze miec kazdy, ale rozwiazanie w zaleznosci od tego CO JEST WART PRODUKT. I to tez 500 zl bo ocenie produkt. I do tego powinien byc rzeczoznawca. Ale czy to jest mozliwe, ze taki rzeczoznawca istnieje? No to jakis inny -Mengele jest rzeczoznawca i moze byc. I wiecie z tego w zasadzie piekarnia jest wylaczona bo przez e-mail w ten sam dzien chleb. Mleko spasteryzujesz i to jeszcze.Jajka - na przyklad jakies fermy kurze - aczkolwiek w sumie jak wytwarzasz, to tez by sie przydalo mi wiedziec - co ty tam wsypujesz do tej ekologii i to papiery od kogos i wiecie ja mam papier. Znac sie na tym nie musze, poogladac co to robia i tyle. Takie cos. No i wycena kredytu. I w taki sposob firma moze sobie wziac kredyt a ja co? Ja zlecilam ten kredyt. A co to jest calosc? PORADNICTWO. I oskarzyc mnie mozna tylko za kredyt ze RZECZOZNAWCA ustala kredyt. JAKI RZECZOZNAWCA? CZEGO?KREDYTU i tyle. Rzeczoznawca od lini produkcyjnej. A co zalezy od lini produkcyjnej. Stala dostawa sie dowiem.Nie to nie zalezy od lini tylko od produktu. NAJWYZEJ od ZDROWIA tych co produkt zakupuja.Jak np. proszek produkujesz i sprzedajesz z zyskiem rozwalajac ludziom zdrowie to wtedy ida do sadu wiecie i jest PROCES. I to jest ZACHOD - powinien. A reszta? I tyle wam napisze. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ja bez rodziny krolewskiej w Londynie i chorego na leb ojca a tu tez bo by mnie oddali - jak nie bylo ich stac na 2 tys. figur na panstwo to wiecie bankierka, doradztwo jakies - ekonomistka po prostu. A tak? Nie wiem.BIOLOG. To wszystko ekologiczne i gra. Biologia - figury na panstwo tak mam i tyle. Z wydzialu. I tyle. No i pi razy drzwi zalozycieli bankow i tez jestem godna i tyle. I wiecie jak nikt nie przyjdzie to powiem ze to jest KOLEJNA POLSKA PARAONOJA ze kazdy do rzeczoznawcy, a tani kredyt to nie? A czemu? Taka uczciwosc jest ludzi i tyle. No i tak mi zostaje pass USA i wyjazd. A takze renta matki, ze nikt nie przyjdzie bo kazdy do rzeczoznawcy. Aco ten rzeczoznawca - on stoi po stronie banku zeby zarabiac. I tak powstaly te wszystkie firmy wiecie zeby tych rzeczoznawcow nie bylo, ale coz... ludzie i tak rzeczoznawcy, rzeczoznawcy, a firme otwarlam bo KK mi rente kradnie i ludzie. A co dalej? Sama se wezme kredyt i wyjade na tym kredycie. Bo co mnie w sumie Polska obchodzi? Tyle co ja Polske. A wiecie ci ludzie tu oni chyba sie nie mieli smiac z tego tylko wyjechac. I wojna 1512 i przegrali. Bo sie smiali a nie wiedzieli co bylo NAPRAWDE. i wszystko W NIEMCZECh do kasy sprowadzili? NIe nie do kasy. Jeszcze inaczej, ale i tak nie mieli racji. A czemu trzymali z brygidkami? I wiecie znowu to samo 1512 zeby dziadka nie zabito i i tak go zabito. I co teraz? On jest zabity i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(

Wiecie mnie od siebie zalezy na ZDROWIU a nie ekologii. To jest bez sensu juz ta ekologia. Mengele wiecie dostal rozpiske na oceny zeby wilki zniszczyc. Wszystko co mial to zeby ludzi zniszczyc i takie cos to jest.No i tak mogl miec te swoje PORADY i tyle. A ja co mam wspolnego z takim mysleniem? I jeszcze na mnie. A ten dziadek tu sie bal i tak dalej. On byl do co najmniej POL ROKU w psychiatryku na kalendarz, zeby choc kalendarz mial TAKI WARIAT. Dlatego ten moj ojciec NIE UMIAL WZIAC tego co tu zostawil. I tego czym sie zastawil na tego dziadka, i mnie tez. Okolo 5 roku zycia go wyrzucilam zeby wiecej nie przylazil. Mogl sie przedstawic, nie? I wiecie jaki on byl nie wiem. Siedzial palil i pierdolil od rzeczy. I zawsze mu mowilam idz stad idz stad i wiecej nie przychodz. I nie przyszedl i garnki wzial i poszedl. I jeszcze mowilam tej krolowej Wiktorii po co ty glupia mu garnki dajesz? Tyle masz garnkow. A ona - cicho siedz smarkata. I dala mu garnki i Bona i Mengele nie mogli byc w Niemczech. I ja mowilam - po cos ty mu dala te garnki? I wiecej nie przyszedl. Wyobrazacie to sobie? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie musze sobie przemyslec swoja sytuacje. Dorada moja - osoba bez pracy zarejestrowana w UP - 500 zl. Kredyt? Zaczynam od 500 zl - tak samo. I wiecie po kosztach uslugi kredyt. A rzeczoznawca? Jaki jest cennik rzeczoznawcy? I tyle. I jaki ma on stosunek do kredytu i wiecie ja uwazam ze rzeczoznawca za cos takiego wezmnie 2 tys. lekko - za dorade kredytu , jaki kredyt - a jaki ma interes zaczynac od 500 zl? I tyle. No i wiecie dorady byly drogie takich firm bo kredyt bankowy lecial tak samo. A rzeczoznawca? I ludzie podstawili na rzeczoznawcow. - bo co? Bo byli uczciwsi? Takie cos to jest. BO NIE MUSIELI ZOSTAWIAC LINI PRODUKCYJNEJ RZECZOZNAWCY bo sie znal na produkcji. A np firmie musieliby zostawiac. I mieli OCENE RZECZOZNAWCY i swiety spokoj, a firma to im sie przypieprzali. Kiedys. Ze 20 -moze jeszcze 10 lat temu. A teraz? I tyle. No musieliby postawic na imie i nazwisko moje, ale niekoniecznie. Oni mieli postawic na KREDYT. Ja sie podpisuje w banku a oni zbieraja pieniadze. A rzeczoznawca mial byc w razie konfliktu ja rozumiem. Wlasnie ta linia produkcyjna, stala dostawa - i ci rzeczoznawcy zera. Nikomu zarobic nie dali, uklad jaki jest? Odpowiada wam to? Mnie nie? I teraz zobaczcie ja chce cos otworzyc. Bylyby firmy i za 500 zl ja chce dorade co otworzyc obecnie MALEGO i na co dostane kredyt. To mial byc sens w sumie tych firm. WYCENA RYNKU , co sie oplaca i na co beda stale dostawy. A CO JEST? I co? Do rzeczoznawcy ja po co? Ja jeszcze niczego nie otwarlam. Po co kredyt, na co? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

I teraz sobie to przemyslcie TAK WAM POSZLO CALE PANSTWO bo jedyny moj sens w Polsce to kredyt moj i pilnowanie kredytu czyli? W SUMIE praca w banku. Jakims na wsi, polglupim banku - nawet i polglupim. Ale to byscie w calym zerstwie swoim 1% racji, ze kredyt ze mnie byl i kasa, kasa, kasa, kasa.... a tak? A wiecie Mengele ma imie i naziwsko - on ma uprawnienia ministerialne i znowu wam leci cale panstwo. I to co macie teraz w Polsce - to oczywiscie krolowa Miroslawa bo Bona nie, Bona padla za slaba do Miroslawy i... parlament brytyjski i tak sie rozwaliliscie dokumentnie. I brygidki. Nimi tez i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość Kasiaaaaaaa2345
lecz sie.

Wiecie co tu jeszcze pasuje do tej historii? ZE MOJA BABCIA tu ta co miala dziecko w konfesjonale ...zabila ksiedza. I urodzila martwe dziecko. Bo za co ta Bachleda. Takie cos to mialo byc. Zabic Farela i matwe dziecko - ogranie krola Dawida i Batszeby jego zony.Bo takie poglady tez tu mieli i tak dalej. I to tak pisze , zeby nikt do mnie nie przychodzil bo po zniknieciu laski w samochodzie wiecie jedna nienawisc do mnie. To nie jest moja wina. To jest dom, w ktorym ludzie lecieli wojna 1510. Tam mogli tu byc? I ona gdzie przyjechala. Mengele nie mogl w domu pracowac i tyle. tak ja splawiam. Przez to w aucie ja porwalo. Ale w ktora strone nie wiem. A ja tu jestem wylacznie dzieki tym ludziom z wojny 1510 a nie Mengelemu. To nie jest ani NIKODEM DYZMA ten facet dla mnie. Ale jakas tam racje ma. Ja z nim nie mam nic wspolnego i zobaczcie. Kredyt i mozna byc. I masz co jesc i w ogole a tak? Bo czemu parlament brytyjski poszedl bo mi ukradli kredyt zeby miec wyplaty. I tak w Polsce nauczyciele maja placone i tak dalej. A kredyt to jest TAKIE MYSLENIE ze tego NIGDY NIE OGRACie. To jest od Zydow takie cos to jest. I ta prababcia PO NIEMIECKIEJ maturze zrobila sobie dziecko Z ZYDEM NA USA PASS. I go dostala i mogla sie powiesic Z TEGO POWODU ze nic tylko bank i kredyt i ja opetalo. Miala zalowac ze nie z z mezem. I zeby jej kredyt nie poszedl to glupie dzieci robila. W sumie moze byc corka na pass USA zrobiona. No to za to poszla do Kevina mieszkac i wiecie - no coz... troche mieli lepiej bo juz sie przed nimi powiesili, ale w sumie? Po co jej bylo to dziecko. I wyszla za maz z sensem. No i jeszcze miala dzieci zrobic z sensem ale nie - kazde dalej z innym.No to taki ziec. dziadek. I oni wszyscy razem ale ...kazdy osobno. Bo w sumie zalezalo jej na maturze,ale... no to miala meza i dziecko i do USA. Tyle jej zostawalo. Pradziadek tez mial pass USA. Dziadek na wojnie zyskal. Tak z brygidek dziecko. No i dzieci. Takie cos. Ot zycie. A z czego zyli? Taka historia NORMALNIE TO JEST, ale OTTO SZULC i tyle. Otto szulc - moj ojciec biologiczny. GDZIE JEST MOJA RENTA GALILEO????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Ale mnie oddali jak widzicie. I widzicie GDZIE JA MAM SIE TERAZ UDAC - DO KOGO, zeby otrzymac wyceny i STAN POLSKIEJ EKONOMII -jestesmy w uni - co mam se otworzyc - taki katalog zeby zobaczyc co ja mam robic w Polsce 2012 - nawet teroretycznie. Przejrzenie takiego katalogu, zapoznanie sie z nim to powinno kosztowac moim zdaniem 500 zl jesli jestescie powazni i dalszy ciag - dalsze sprawy w odpowiednich urzedach. 500 zl ze najlepiej miec panstwowa posade. No to tak - moje pytanie GDZIE TEGO MAM SZUKAC? i ile taka porada? Takie cos. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie jak ta renta sienie znajdzie i to W PODSKOKACH - to leci wam cala poczta bo sie dowiem taka wycena to 1000 zl. No to chyba jakies nieporozumienie. A ile pensja minimalna PANSTWOWA. Ityle. Ile to wynosi? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(

Wiecie napisalam wam otej rodzinie bo ta moja matka w wieku 20 lat przyszla do brygidek, Otto byl, juz jezdzil po Polsce - tu tez byl. No i 6 lat siedziala tam, a jak nie jezdzil to zaraz jezdzil. I wiecie ona miala brytyjska mature i wszystko gralo i zamiast jej darowac to poszla i ANI PASZPORTU NIEMIECKIEGO bo NIE ZROBILA NIEMIECKIEJ MATURY. No wiecie co... i za to nie oddala za studia. Bo choc paszport za takie studia. Nie wiedziala po co jej te paszport, ale chciala. Naprawde chciala. No i czemu nie? Takie cos. :( Bo czy ona bedzie dobrze zyla z babcia? Czy bedzie dobrze miedzy nimi? BARDZO i tyle. Jak i za zycia. A ja dziecko babci. Niesamowite. Naprawde:( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

wiecie to jest tylko takie pytanie - zalezalo im na tej niemieckiej maturze czy nie. Bo wiecie po niemiecku studia to by se W ANGLII mature machnela zamiast tyle grac i powiem wam pass niemiecki tak bo to by juz niczego nie popsula. Ona po prostu nie rozumiala ze Niemcy to Lucyfer,Kain i Jan Ewangelista. Ona tego nie rozumiala i wiecie NA JAKA ONA WYSZLA TAM KURWE ZA TEGO OTTO i wiecie - ale NIKT JEJ TEGO NIE POWIEDZIAl. I w sumie dowiem sie - czy one mogly tam byc. Jesli nie- to przez niemiecka mature bo wiecie OD KOGO BYLI NIEMCY po wojnie to nie wiem. W USA od Jana Ewangelisty. A kto nie mial w Anglii niemieckiej matury ten mial wziac i popelnic HARAKIRI moim zdaniem bo Polska byla okupowana przez Rosje. Cos strasznego. Jak do tego doszlo. Taki koralik. Tyle cierpien i jeszcze takie cierpienie. Naprawde :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie tak bylo po wojnie!!!! I napisalam wam to zebyscie nie ludzili sie ze jak sami sie nie wezmniecie za ta UNIE z passami... CHILE chyba to nie wiem co to bedzie dalej.KREDYTY NA DINOZAURY. Taka wstretna jest Warszawa. A na polnocy co. Byl profesor ze slaskiej uczelni, zostawil figury. Co to bylo? I oni sa wiecie tacy jeszcze W MIARE KUM KUM w tej Wawie a czemu? Z TYCH FIGUR!!! To ludzie tam maja i tak sobie jezdza PO TOWAR po calej Polsce i maja byle co. I w miare normalni sa. I mowia PRZYNAJMNIEJ TAK WIEDZA ZE SA STOLICA!!! bo nigdzie ruszyc sie nie mozna tylko siedziec i pilnowac tej Warszawy.I tak doszlo do uni, ze jakies figury WIDAC SA bo oni sa normalni. Reszta to waly, ale oni sa normalni.No i pokrecili glowami. DOBRA. No ale na co te kredyty. NA CO? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(

Zanim zaloze firme zostaja mi jeszcze wiecie figury z biologii - czesci komorki do 4 skrzydel na brygidki i zostaja mi figury profesora na panstwo.Bo jaka ja bylam jak bylam mlodsza. Taka. Mnie nie wolno bylo klamac. Ale wiecie wszystko sie stalo bo ja bylam bardzo zniszczona. Ale LAS i stala prace bym miala - bo czemu ta bankierka nie - bo mi corka przeora przez nia !!! las ukradla. A polski KK - dzieci URODZILA - 3-4 porody po studiach. No to miala skonczyc jak moja anglistka ze sredniej PO ZAOCZNEJ ANGLISTYCE. Bo wiecie JUZ POMIJAJAC wszystko - corka dyrektora banku ma prace z uczelni!!! Corka dyrektora banku nie ma pracy po ojcu. Zadnej!!! Co to ma byc? Ja tego po prostu nie rozumiem. A za czasow studiow DZIENNNYCH BIOLOGICZNYCh to ona 5 lat i do dzis nie powiedziala ze jest CORKA DYREKTORA BANKU - czy wy to rozumiecie? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Ona wiecie jest corka DYREKTORA BANKU z mezem ALFONSEM i praca z uczelni slaskiej, z dziekanatu. A ja jestem corka RZECZOZNAWCY. I co wy na to? I ja jej zawsze powiem - sluchaj, CORKO DYREKTORA BANKU wielka, gdzie jest moj las i Yellowstone i czemu CARYCA nie przyszla na wycieczke w gory, a tak pasowalo? Odwal sie - swoje zycie trzeba miec sie dowiem. Swoje ksiazki tez ja jej na to. Jeszcze mnie zajezdzala Hiszpania czy Am. Pol. Czy ona wie o czym ja pisze? To miala byc KATECHETKA. Bo to jest corka dyrektora banku i KATECHETKi. I ona oddala 2 dzieci do porno i pracuje w banku z uczelni. Na studiach same bardzo dobry. Za co? Ze klimat zmieniala? Tylko to pasuje. Jak sobie pierdnela? Nie rozumiem. Z 3 dzieci moze byc. 1 dziecko, reszta oddana. A ten maz co robic? Burdel otwiera i zamyka? Ona sie nawrocila wiecie na piwko i tyle. I ma sie calkiem niezle sie dowiem. Tylko te dzieci nie pasuja. To prababci ja na to tu - kazde z innym. I pasowala. A ona nie pasuje? Dziwne. Z matka katechetka nie pasuje? Dziwne. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ta francja moze sie zajebac na smierc juz teraz bo wiecie takie mialam zycie za swojego WLOCHOFRANCUZA i pi razy oko OD NIEGO swietlik dla Miroslawy. I na zawsze sa bez swietlika juz. Wyobrazacie to sobie? Bo nikt mnie nie uszanowal. Jakas pierdolnieta baba ze wsi co w zyciu nic ciekawego nie wymyslila oprocz relii, jakies ksiazki... no wiecie SWIETLIK MIELI ratowany cudem. Ta chalupa tez istnieje cudem. Ja? No wariatka co sie wysrac i wysikac nie umie albo umie. Bez dzieci glupia baba. A ta prababcia? i tak dalej. A babcia? I wiecie mnie to dalej nie obchodzi i tyle. Chyba to rozumiecie. Zamiast sie mna przejac czy czymkolwiek to KLON JELCYNA na mnie zeby calkiem zniszczyc slaska uczelnie. I zniszczono. 1 powieszenie. Za babcie co skonczyla studia ale powiesila 2 lata i jeszcze za maz sobie wyszla i dzieci miala. Takie cos to jest.Jak smiala isc na studia? Ja biola moglam byc, ale uczelnia? I wiecie dalej juz tylko tyle. Mature mialam - jak? I tak dalej. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(