Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autor tego topiku...

Oszustwo Obamy

Polecane posty

Polecam film "The Obama Deception" ukazuje jak ten czarnoskóry prezydent pogrążył Amerykę. http://www.youtube.com/watch?v=OVhRafT4AkA Film to nie żadna propaganda, krytycznie ocenia się w nim również prezydenturę Busha. Po prostu uświadamia nam, że władcy tego świata to nie politycy, którzy są zaledwie kukiełkami w rękach najbogatszych. Rządzą nami banki i dynastie rodzin, które rządziły w 18 wieku i rządzą do dziś. Oni ustanawiają reguły gry np. Rockefellerowie... Zapomnijcie o politykach, to tylko marionetki, pobudzają społeczeństwo do nienawiści i paradygmatu: Prawica vs.Lewica a naprawdę rządzą, ci co nie mówi się o nich w mediach ani gazetach, bo te środki przekazu kontrolują.

Gość dubablada
Chłopcze, Bush to jeden z najwyższych rangą Iluminati. Obama to wybraniec i marionetka żydów. NIe podniecaj się tak.

nie podniecam się, wiem o tym, tyle że pewnie większość ludzi o tym nie wie. Dlatego warto ich uwiadomić. Szczególnie kobiety nie mają pojęcia na jakim świecie żyją, dlatego tutaj daję ten filmik.

świat kobiet to moda, kosmetyki, gwiazdy ekranu, zrobienie obiadu, przejmowanie się facetem... Warto, żeby zdały sobie sprawę, że ich problemy to pikuś w porównaniu z tym co ma nastąpić.

To trochę chyba niesprawiedliwe pisac w każdym temacie, ze baby są tępe. No tak, nie wypowiedziałam się. Ja już bardzo dawno temu oglądałam jakiś film, gdzie otwarcie mówiono, że to nie politycy rządzą, ale wielkie korporacje.

zbliża się koniec kadencji Obamy, może warto obejrzeć ten filmik i czy zgadzacie się z zarzutami przeciwko Obamie. Myślicie, ze wygra kolejne wybory?

Gość dzsiktdy
Czytamy , czytamy i co więcej same zakładamy również ciekawe tematy . Nie piszę w żadnym o mojej płci .

A dlaczego Ty tak rozpisujesz się tak o kobietach, gdzie tematem jest Obama itd. Są różne kobiety i masz rację - jest masa takich, które interesują się tylko tipsami, dyskotekami, zdradami, seksem itp. itd. Na tym forum jest pełno głupawych tematów i ludzi. Mnie pewnie też do nich zaliczasz. Ale ja jednak myślę, że w XXI wieku są normalni ludzie i mam ich przy sobie w życiu codziennym.

Gość dzsiktdy
Heheheheh ! Mówisz jak dzieciak , a ja jestem osoba dojrzala pod każdym wzgledem ;) I nie będę się z " baba " kłócić _;)

Gość dzsiktdy
Nie mam zamiaru podawać swojego czarnego nicka , bo doznasz szoku

Gość dzsiktdy
No jaki ciekawy ludek :D Hehe ! Gdybaj dalej brachu .

gdybyście mieszkali w Ameryce na kogo poszlibyście głosować? [wróćmy do tematu]

Przecież przyznałam Ci rację w większości co do kobiet. Dzisiaj kobiety wolą fajnie wyglądac, fitness, tipsy, solara, absolutnie nie wolno miec 1 kg nadwagi, bo jest już grubaską, na którą nie da się patrzec. Ja jestem trochę inna, nie mam za bardzo co pisac w tematach dot. który makijaż lepszy itd. Nie interesują się, bo tu trzeba iśc na zakupy, tu do koleżanki i po co marnowac czas na takie głupoty, po co zainteresowac sie tym, co dzieje się w tym kraju i na świecie. "Dla jaj pójde i zagłosuję na Palikota", "bosheeee jak on mógł załozyc tak wysokie skarpetki do sandałów, przecież to już jest niemodne, ale wstyd hahaha", "mój chłopak co miesiąc przynosi mi różę, a jak mnie nie ma to ma mi go dac za posrednictwem kuriera", "kur.. ale on jest popier... ja pier....". Takie też spotykam i mam z nimi stycznośc, ale nie wszystkie takie są.

Gość RURA W DISCO
Zapomnijcie o politykach, to tylko marionetki, pobudzają społeczeństwo do nienawiści i paradygmatu: Prawica vs.Lewica a naprawdę rządzą, ci co nie mówi się o nich w mediach ani gazetach, bo te środki przekazu kontrolują. zdecydowanie COŚ W TYM JEST

Gość aloe
kobiety to tępe - kto ci krzywde, dziecko, zrobil, hm? ktora cie nie chciala ze teraz tak kobiet nienawidzisz?

ciesze się RURA W DISCO że to zauważasz, bo mnóstwo ludzi jest zbyt zaślepionych by to dostrzec np. elektorat "moherowych beretów" bo tusk to: ZŁO, SZATAN itp. a ci od Tuska NIENAWIDZĄ kaczora. i to wszystko obraca się wokół nienawiści, jest to sprytnie wymyślone i od setek lat działa na tej zasadzie. I nikt nie zastanawia się skąd wziął się kryzys, mało kogo interesują banki i skąd biorą się pieniądze. Póki mają tematy zastępcze nie zajmują się naprawdę istotnymi sprawami.

Gość edek spod monopolowego
"kto ci krzywde, dziecko, zrobil, hm? ktora cie nie chciala ze teraz tak kobiet nienawidzisz?" a jak ktoś się negatywnie wypowiada o kobietach to zaraz musi ich nienawidzić? jestem facetem i negatywnie wypowiadam się o mężach pijakach, o pedofilach, o masowych mordercach to nienawidzę mężczyzn? gratuluję logiki w wypowiedzi :D

jestem edek spod budki z piwem i w Ameryce nie byłem ale głosowałbym na Rona Paula, bo on nie oszukuje ludzi.

czemu każdy taki topik jest oblegany przez facetów a kobiety tylko bronią się nawzajem i w ogóle nie odpowiadają na temat. Ten schemat zawsze się powtarza... jesteście schematyczne moje drogie, do tego z logicznym myśleniem u was kiepsko.

jak wygląda dyskusja na tym forum: 1. A: kobiety sa głupie, pindy, szmaty B: sam jesteś głupi debilu, idź się goń leszczu C: takie szmaty jak wy-faceci jak wy nie powinni istnieć A: pindrzycie się po całych dniach idiotki, puszczacie sie i szmacicie i rozkręca się...(mowa nienawiści) dyskusja druga A: kobiety wytłumaczcie mi czemu zakładacie mnóstwo tematów, dostajecie rady a i tak z nich nie korzystacie. ... (cisza) bo żadna nie umie tego logicznie wyjaśnić

co już nie krytykujecie? najwyraźniej wszystkie siedzą w temacie o wstrzymywaniu kupy :D :D

Gość bihfbvuirbvog
NIECH JAKAŚ PIZDA SIĘ WYPOWIE

Gość bihfbvuirbvog
PIZDA SIE WYPOWIEDZIAŁA. jak ładnie :)

Gość bihfbvuirbvog
sram se do ryja :) up z debilami, wypowiadajcie się męskie matołki

Gość bihfbvuirbvog
świetny podszyw. Wybacz, ale musiałem zastosować ten rodzaj wyzwisk by sprawdzić czy się odezwiecie. Sama widzisz, nie potrafisz nic napisać na temat i bronisz kobiet. Każda obiektywna, samodzielnie myśląca kobieta zgadza się z tym co piszemy. Patrz: aga. A takie głupiutkie trzpiotki jak ty czują się znieważane i muszą się bronić. Jesteś słaba psychicznie, nieobiektywna i emocjonalna...

Gość bihfbvuirbvog
odzywacie się gdy wyzywamy was od pizd,a na temat nie potraficie się wypowiedzieć. Przykre to.

Gość bihfbvuirbvog
od rozmów na takie tematy są inne fora. takie, do których należą osoby zainteresowane tymi sprawami, posiadające większą wiedzę. i tam można porozmawiać rzeczowo. nie rozumiem po co wciskać na siłę taki spam w miejscu do tego nie przeznaczonym.

Gość bihfbvuirbvog
po pierwsze przestań się podszywać, po drugie nie rozmawiamy o nie wiadomo jak skomplikowanych sprawach tylko panu Obamie, polityce i kto nami naprawdę kieruje. To nie as tematy tak trudne (dla was kobiet) jak robi się pieniądze czy różniczkowanie. I dotąd tylko jedna kobieta się wypowiedziała w tej sprawie. Naprawdę tak żałosne jesteście, że nie potraficie się wypowiedzieć na temat niezwiązany z facetem, ubraniem, okresem, makijażem? to jesteście jeszcze głupsze niż sądziłem. Idę stąd z przekonaniem, że kobiety są naprawdę głupie i zasługują na traktowanie jak szmaty.

Gość a ty kto rxewx
i po co ci up?