Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunia_34

antykoncepcja - środki plemnikobójcze

Polecane posty

Gość bunia_34

Cześć dziewczyny, czy znacie jakieś inne środki plemnikobójcze niż patentex? Niestety ze względu na stan zdrowia nie mogę przyjmowac hormonów, używać wkładek itp, a prezerwatywy są dość uciążliwe, gdy ma się stałego partnera od dłuższego czasu. Patentex jest bardzo niemiły, trze i się niemiło pieni. Pytałam w aptekach, ale sprzedające panie nie słysząły o niczym innym ani o żelach ani o maściach ani o piankach. Chcę spróbować czegoś nowego, ale wychodzi na to, że nic poza patentexem nic nie ma. Czy używałyście może innych środków? Znacie nazwy, wiecie gdzie dostać?

Gość to paranoja jakaś
a dla kogo te prezerwatywy są uciążliwe i dlaczego? Niech cię ten twój facet nie wkręca zrzucając cała odpowiedzialność na ciebie :)

Gość bunia_34
Prezerwatywy są też dla mnie uciążliwe, bo zawsze zanim się je weźmie, założy, to nastrój opada, poza tym jak jest słabe nawilżenie to trą. Nie są miłe, poza tym używam ich już od 6 lat. Chciałabym spróbować jakiejś innej metody antykoncepcji.

Gość bunia_34
Proszę się pode mnie nie podszywać - to poważna sprawa i potrzebuję poważnej porady, a nie żartów. Czy na prawdę nikt nie słyszał o innych środkach chemicznych?