Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bluecity

Wystawa „Ja Motocyklista

Polecane posty

Gość bluecity

Kampania Społeczna „Ja Motocyklista ma za zadanie zmianę stereotypowego, negatywnego postrzegania motocyklistów oraz zwrócenie uwagi na zagrożenia, jakie niesie ze sobą obecny sposób ich postrzegania. W jej ramach w Blue City od 12 lipca na poziomie -1 będzie można oglądać wyjątkową wystawę zdjęć. Motocykliści. Codziennie mijają cię w korkach, parkują obok ciebie pod sklepem, urzędem, spotykasz ich podróżując po kraju i poza granicami. Kim są? Kto kryje się za szybą kasku? Próbą odpowiedzi na te pytania jest kampania społeczna „Ja, Motocyklista, zorganizowana przez Fundację Jednym Śladem oraz Torres-Art. Celem kampanii jest zmiana stereotypowego, negatywnego wizerunku motocyklistów i zwiększenia bezpieczeństwa wszystkich użytkowników dróg. W jej ramach fotograf Dariusz Felis-Obrycki wykonał zdjęcia grupy ok. 250 osób, które ustawione przed obiektywem w konwencji „lustrzanego odbicia, zaprezentowały swoje dwa oblicza: jedno, schowane pod kaskiem oraz drugie, widziane na co dzień. Dzięki pomocy Piotra Zajlichy z Centrum Rozwoju Turystyki Motocyklowej wystawę „Ja, Motocyklista można zobaczyć od 12 lipca do 12 sierpnia 2012 r. w Centrum Handlowym Blue City na poziomie -1 w korytarzu prowadzącym do Saturna. http://bluecity.pl/wydarzenia/wystawa-ja-motocyklista,1630,pl.html

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować