Gość martul Napisano Lipiec 31, 2012 Witam, pokomplikowałam sobie troche życie i teraz umieram ze strachu. Otóż zawsze cykl miałam po 31 dni, uprawialam seks z facetem kilka dni przed okresem bez zabezpieczenia i zawsze wszystko było ok. Tym razem 21tez tak zrobilismy, bo bylam pewna ze nastepnego dnia ten okres przyjdzie, jednak nie przyszedl. Na poczatku wykluczylam ciaze bo przez ten miesiac nie kochalismy sie, zaczelam prace, ktora jest bardzo stresujaca, pracuje po 12 godzin, czasami jest to praca niemalze fizyczna, wiec nie mialam ochoty. Bardzo schudlam, wiec zalozylam ze miesiaczka spozni mi sie pare dni. Jednak dzisiaj mija juz 10 dni odkad tej miesiaczki nie mam, 5 dni temu zrobilam test. negatywny. Mialam bardzo znikome pobolewanie brzucha, ale to takie naprawde delikatne. Poza tym moj sluz byl bardzo dziwny. Tak jakby brązowy, albo bordowy. Od wczoraj mam juz znowu biały serkowaty, ze tak to ujme. Niemozliwe, zebym nie dostala okresu przez ten seks 21, bo to przeciez za wczesnie. Co sie moze dziac? Piersi mnie nie bala, czuje sie normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach