Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika-KA

Policjant na męża??

Polecane posty

Witam, mam taki mały dylemat... Jestem z moim facetem już od czterech lat...On od półtora roku pracuje w policji...Od tego czasu bardzo się zmienił, zaczął niektóre zachowania z pracy przynosić do domu, stał się skryty...zazdrosny. Dwa dni temu mi się oświadczył, a ja nie mam pojęcia co mam zrobić, ponieważ nie jestem pewna czy chcę się wiązać z nim, a raczej z Policjantem... Policjant to zawód - Pies to charakter!!

Gość bezzębna Mariola
to sie chłpoak napatrzył na nieszczęścia:(

200% faceci z Policji się nie żenią? Hmmm...decyzja na całe życie, no może na 15 lat...do jego emerytury ;/

Gość hitsezonu
zależy w jakim charakterze pracuje w policji... ale z reguły policjanci biją żony i co gorsza nic mu nie można zrobić bo co? w razie "interwencji" przyjadą koledzy z pracy i "każą mu się uspokoić"... :O

Pracuje w kryminalnej... No właśnie martwi mnie najbardziej stereotyp policjanta "kata"...Stąd moje rozterki...Ale jak mu to wytłumaczyć, jak powiedzieć, żeby zrozumiał o co mi chodzi...

Gość żonka mojego męża
Mika Ja jestem żoną Policjanta. W sierpniu 7 rocznica ślubu na stuknie. A razem jesteśmy 12 lat. Nie twierdzę, łatwo nie jest. Czasem przychodzi z pracy nabuzowany, kłótliwy, rozdrażniony. Mój pracuje w Sekcji Kryminalnej więc gwałty, morderstwa, porwania - więc sama sobie wyobraź co on musi oglądać. Ostatnio jak wrócił to dosłownie wylał z siebie jak tego dnia wyciągali poćwiartowaną kobietę w wersalki. Mnie się niedobrze robiło jak tego słuchałam... ale słuchałam - bo rozumiem, że on musi to z siebie wyrzucić - czuje potrzebę się wygadać. Poza tym jest dobrym mężem. Troskliwym ojcem. Nie pije. W OGÓLE. :)

Gość żonka mojego męża
Aaaa... i NIGDY na mnie ręki nie podniósł. Możemy się kłócić i sprzeczać ale NIGDY nie było przemocy fizycznej i NIGDY nie obraził mnie słownie. NIGDY.

Żonka mojego męża, dziękuję, że się odezwałaś...gratuluję tak długiego związku. Od pewnego czasu mój facet przyjeżdża po pracy do mnie właśnie w takim stanie - nabuzowany, zdenerwowany, zestresowany...Opowiada historie ze swojej pracy, które w głowie mi się nie mieszczą (też pracuje w wydziale przestępstw kryminalnych). Może gdyby pracował w wydziale ruchu drogowego byłoby inaczej...? nie mieszkamy razem, więc nie mam na co dzień kontaktu z jego frustracjami, ale boję się po prostu, ze mogę sobie z tym nie poradzić. Nie wiem czy będę potrafiła go wspierać, być dla niego ukojeniem w tej pracy... Jak już mówiłam znamy się już chwile nie jesteśmy dziećmi, a dorosłymi ludźmi...muszę mu powiedzieć o moich obawach, ponieważ sama tego nie podźwignę. Dziękuję Ci bardzo za wiadomość! :)