Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dafuq?

gość chyba robi sobie ze mnie jaja.

Polecane posty

Gość dafuq?

umówiłam się z facetem, wydawał się spoko, w niedzielę do mnie dzwonił w sprawie umówienia się do kina na poniedziałek, film o 18, spotkaliśmy się o 17:30, zero szans na rozmowę :o film przeleciał, wychodzimy, miałam nadzieję, że zaproponuje jakiś spacer, żebyśmy mogli pogadać i bardziej się poznać albo chociaż podrzuci mnie do domu, po czym on się pożegnał i poszedł na swój przystanek kiedy doskonale wiedział, że nie wiem jak mam wrócić do domu, bo nigdy nie byłam w miejscu, w którym byliśmy w kinie. do domu wróciłam późną nocą, sama i jestem maksymalnie wkurwiona, bo zaczepiała mnie banda podpitych dresów z mojego bloku, których chciałam uniknąć :o co jest z tym gościem do jasnej cholery? :o

Gość RURA W DISCO
naprawdę nie wiesz? :D

Gość Wtornicki
Zrobił harmonogram i poszedł, a Ty liczyłaś na coś więcej

Gość dafuq?
ja pierdolę, nie czułam się gorzej nawet po tym jak kiedyś w liceum dostałam kosza od jakiegoś chłopa. mam nadzieję, że już więcej do mnie nie zadzwoni skoro nawet nie chce mnie poznać, a szuka tylko laski, która zapełni puste siedzenie w kinie, chuj z nim.

Gość RURA W DISCO
on nie szuka laski która zapełni puste siedzenie w kinie ty jako laska dla niego nie istniejesz istniejesz dla niego tylko jako NARZEDZIE do jemu wiadomych celów jak odezwie się następnym razem możesz go ewentualnie zapytać DO JAKICH celów :D

Gość dafuq?
żeby miał jeszcze szansę na poruchanie to stwierdziłabym, że możesz mieć rację, tyle że ja głupia nie jestem, więc wszelkie narzędzia to sobie może w dupę wsadzić co najwyżej :P

Gość Wtornicki
a kinie były bąki ?

Gość dafuq?
nie było, much też nie było :classic_cool:

Gość hampipampi
pokaż ryj ,bo byc moze tu tkwi przyczyna

Gość dafuq?
ryj to co najwyżej twoja kobieta może mieć :o🖐️

Gość asdasdf
Mogłaś się do niego pierwsza odezwać, na Polskie warunki gościo nie ma charakteru...dlaczego faceci zawsze się muszą męczyć?:D To nie czasy szlacheckie tylko XXI wiek i kobiety powinny byc odważne także w sprawach uczuciowych... Tutaj Survival nie obowiązuję że kobieta będzie łaskawie czekać az facet ją zdobędzie w krajach Zachodniej Europy to kobiety podrywają facetów!

Gość też mamusia
Co za dupek :o weż zapomnij o takich chamie, sama musiałaś wracać po nocy?! Przecież mógł ie ktoś napaść! Zapomnij o nim, poszukaj fajnego faceta !!!

Gość asdasdf
A tak na marginesie po czym poznać prawiczka/dziewicę?? Nie potrafi otworzyć buteleczki z napojem Tymbark tylko urwie zawleczkę:D Swoja drogą były przypadki że ludzie nieźle się wykrwawili zanim otworzyli kapsel od butelki:D!!!

Gość dafuq?
asdasdf ja jestem odważna w sprawach uczuciowych, ale to nie zmienia faktu, że facet zachował się po chamsku, pierwszy człowiek który zostawił mnie na pastwę losu w nocy, żebym sama się męczyła i szukała autobusów nocnych, którymi mogę dojechać do swojej dzielnicy. dodatkowo mieszkam w takiej dzielnicy, gdzie kosę łatwo można zarobić i facet doskonale o tym wie, bo nawet mu o tym raz wspomniałam, mimo to nie wykazał się w ogóle. a z tym tymbarkiem ciekawe, chociaż ja nigdy nie miałam z tym problemu :P

Gość yuikmnhhysua
jakim cudem wróciłaś późną nocą, skoro film się skończył ok. 20.30?

Gość dafuq?
musiałabym to rozpisać na godziny, bo w między czasie doszła jeszcze restauracja, w której on się obżerał wszystkim co popadnie i słowem nie odezwał, a ja próbowałam ratować sytuację i zainteresować go czymkolwiek, więc pierdoliłam o swoich spostrzeżeniach na temat filmu skoro z niego taki fan reżysera owego dzieła. w każdym razie o 23 się rozstaliśmy, zanim znalazłam przystanek, z którego mogłam odjechać to musiałam wsiąść w nocny z trzema przesiadkami. no cóż.

Gość Kontra bas
strusie jaja?

Gość dafuq?
przepiórcze :P

Gość Kontra bas
Accroches-toi a ton reve

Gość dafuq?
ogólnie ja nie wymagam od facetów niczego, nie musi mi kwiatów na spotkania przywozić, płacić za cokolwiek, nie musi mnie przepuszczać w drzwiach czy zabawiać przez cały dzień, odwozić też mnie nie musi, ale tylko wtedy kiedy godzina sprzyja samotnym spacerom. ten niestety nawet tak małym wymaganiom widocznie nie potrafi sprostać, co oznacza tyle, że mu nie zależy. mogłam go spytać, czy zaprosił mnie z przymusu skoro go podrywałam jakiś czas temu i stwierdził, że tak wypada, czy zrobił to bo po prostu chciał, ale w sumie cały ten temat mi pokazuje, że raczej to pierwsze :o no nic, chuj z tym, dzięki za odpowiedzi.

Gość Kontra bas
Accroches-toi a ton reve kurcze czemu nie przepióka czy strusia co to znaczy po polsku?

Gość google tłumacz
ja tobie powiem"Haki do snu"

Gość natur świeży
A kto placil za bilety do kina i restauracje? Ty czy on?

Gość dafuq?
każdy płacił za siebie, nawet nie wpadł na to, żeby zaproponować postawienie mi popcornu :P swoją drogą, nigdy bym mu na to nie pozwoliła, ale w dobrym guście byłaby chociaż taka propozycja.

Gość natur świeży
to jakas kaleka umyslowa a nie facet

Gość dafuq?
nie wiem sama co o tym myśleć, może rzeczywiście w ogóle nie jest mną zainteresowany i robił wszystko, żeby mnie do siebie zrazić co jak widać mistrzowsko mu się udało. widocznie jest taką sierotą życiową, że woli proponować spotkania niewypały niż szczerze powiedzieć, że nie ma ochoty na wspólne wyjście.

Gość yuikmnhhysua
najpierw napisalas, ze zaraz po kinie Cie zostawil i nie miliscie w ogole czasu, zeby pogadac, a pozniej ze byliscie w knajpie tak czy siak- doszlas do slusznego wniosku- nie byl Toba zainteresowany, nastepny bedzie lepszy :-) trudno ,szkoda czasu na rozmyslania o takim dupku