Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kosovsk@

Mój mały synek cały dzień gra na xboxie

Polecane posty

Gość Kosovsk@

Wstaje rano zje śniadanie wypuszczam go na podwórko posiedzi do obiadu potem cały dzień do 17 gra gra i gra dopiero wtedy coś zjemy i idzie przed snem pojeździć na rowerku etc i nie chce inaczej :S ma 4 lata

Gość Kosovsk@
Nie jestem jakaś matka która nie potrafi wychowywać dzieci ale jak mu się nie włączy tego gowna ryczy cały dzień o to pudło, a potem jak wraca mąż dla świętego spokoju mu to włącza

Gość Oublier
Eee tam, ja np. na internecie siedzę cały dzień, od 9 rano do północy z przerwami na posiłki i wyjście do toalety, więc to jeszcze gorzej :P Chociaż ja mam 17 lat, a on 4 i to trochę jest różnica.

Gość żona znudzona
masakra, jak można 4-latkowi kupić x-boxa! trzeba było zainwestować w klocki lego

Gość Kosowsk@
To była konsola mojego męża

Gość hmmmmysle
dziecko trzeba czyms zajac!! znajdz mu kolegow rowniesnikow i kolezanki powymyslaj jakies zabawy alernatywy xbox powiedz ze sie popsul czy cos i dawaj tylko raz na tydzien

Gość też mamusia
Bardzo wiele 3-6l gra na konsolach, kompie komorkach. Dzisiejszego 4l nie pasjonuje układanie Lego, gdy moze powalczyć jako batman :)

Gość też mamusia
Zdziwiłabyś się :classic_cool: mój syn nie ma obecnie dostepu do żadnych gier, ale gdybym mu tylko pozwoliła to siedziałby bez jedzenia cały dzień ;)jego koledzy wzprzedszkola grają nawet po 3-4h dziennie, wiec mnie by taka sytuacja o jakiej piszej autorka nie zdziwiła.

Gość Fan statyczny
Zuch chłopak:classic_cool: Napewno wyrośnie na znakomitego,kreatywnego fachowca,odpowiedzialnego organizatora,kochającego męża,przykładnego ojca dzieciom,z pewnością osiągnie sukces a być może zostanie politykiem.:classic_cool: