Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gkmjfiojgo

duzo samotnych mam na sympatii--tak wlasnie przegladam

Polecane posty

Gość gkmjfiojgo

z malymi dziecmi odwazne sa;/ ja bym dala sobie spokoj po przykrych doswiadczeniach

Gość RURA W DISCO
no to sobie daj na czym polega problem?

Gość gkmjfiojgo
pytam tylko

Gość LuzMariaPaloma
nie są odważne, tylko szukają frajera co będzia zapierdalał na nią i dziecko bo tatuś jest nieznany

Gość exekutor
dokladnie szukaja frajera

Gość gkmjfiojgo
a moze milosci? czemu tak mowicie?

Gość exekutor
skonzcie z tym pieprzeniem o milosci, czemu potrzebe seksu kobiety nazywaja miloscia? bo tak ładniej? bo nie przystoi inaczej?

Gość gkmjfiojgo
ciezko o porzadnego faceta:0

Gość exekutor
nie ciezko wcale, wystarczy poszukac, ale lepsza jest łatwizna, zreszta czytajac wasze wypociny stwierdzam ze porzadny facet to frajer, ktorego mozna oszukiwac do woli :D

Gość exekutor
zreszta co to za stwierdzenie porzadny, facet powinien cie glownie szanowac i cenic i tyle w temacie

Gość gkmjfiojgo
mam 25 lat jestem samotna i bez dzieci nie brzydka i nie gruba wiekszosc facetow z otoczenia -zajeta pozostali chca oczywiscie ale na raz albo dwa na necie-sami panowie dyskretni i bezzobowiazan i gdzie mam szukac tego co mnie uszanuje?

Gość exekutor
szczerze, nie znajdziesz ich na dyskotece czy tez innych tanich rozrywkach, raczej szukaj w pracy, kinie teatrze a nawet bibliotece, generalnie nie szukaj w necie bo to juz dno tak naprawde, no chyba ze bedziesz miala szczescie, nie ma przepisu na zycie, musisz szukac, moze nawet spusc troche z wymagan odnosnie wygladu, niesmiali faceci z reguły maja bardziej poukladane w glowach, ale uwazaj tez na przesadnie niesmialych

Gość exekutor
z tym teatrem pojechalem troche po bandzie, generalnie szukaj w zwyklych codziennych okolicznosciach, bo np. dyskoteki to spęd trzody do ruchania itd. wiec sila rzeczy...

Gość gkmjfiojgo
Na dyskotece bylam 1 raz i mi sie nie podobalo nawet wiec bez takich,exa poznala na czacie ale pare lat temu kiedy bylo mniej chetnych

Gość exekutor
mowie ci dobrze, szukaj w realu, ale w miejscach gdzie ty sie dobrze czujesz, niestety nie ma tak dobrze, najwiekszy problem polega na tym ze duzo facetow, ktorzy z powodzeniem mogli by byc dobrymi partnerami, nie chce angazowac ze wzgledu na sytuacje ekonomiczna, niestety ten kraj nie rozpieszcza obywateli...

Gość exekutor
zycze powodzenia, wykuj porzadny miecz kowalko ;p