Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilonkowik

przyjazn jest dla glupcow.

Polecane posty

Gość kilonkowik

jestem baba a mimo to nigdy nie mialalm przyjaciol-zadnych plotek przy kawie i telefonie, zadnych zakupow ,klabingu itp., w szkole podstawoeej doswiadczylam podlosci od kolezanek, tak strasznej ze moja wiara w przyjazn runela na zawsze , coz stalam sie odludkiem, i gdyby mi ktos powiedzial -chce sie z toba przyjaznic-to bym rzekla-spier, najlepszym przyjacielelm powienien byc mąz ,zona , dzieci , kasa , z bratem lub siostra tez sie mozna pryjaznic-ale ludzie to dno, sa podli,, moj czas wolny to gapienie sie w tv i komp, do ludzi na pewno nie wyjde, a w zadnej organizacji dzialac nie bede bo problemy innych sa mi obojetne.

Gość dissolved girl
Współczuję złych doświadczeń.

Gość kalluminnina
mysle ze to odludztwo-czyli stronienie od ludzi i ograniczenie kontaktu do niezbednego minimum, ludzie z kompa czy tv nie sa przeciez na zywo, po robocie prosto do domu, zero zycia towarzyskiego, zadnych wyjazdow od wielu lat-bo przeciez wczasy i wycieczki to sa ludzie.sa takie pary co razem tworza koalicję przeciw swiatu-wygodnie se w domu zyją, a inni niech spier-praca smutny przymus-chyba ze ktos jest milionerem zyjacymm z kapitalu, ale po robocie -zero gosci, wizyt , znajomosci itp wyjazdow,, najchetniej zyliby na bezludnej wyspie,nienawidze ludzi, a jak twierdza psycholodzy jak ktos byl szykanowany w szkole, wysmmiewany, odrzucony, to potem moze miec uraz do konca zycia i traktowac ludzi lodowato a przyjazn pozostanie abstrakcją, wlasnie odludki wola kompa i tv -od zywych ludzi bo oni rania , zdradzaja, oszukuja ,wykorzustują, przyjazn to kit,

Gość też się powoli przekonuje
A ja się nauczyłem paru rzeczy. Głębsze uczucia zostawia się tylko i WYŁĄCZNIE dla najbliższych, dla rodziny, rodzeństwa, męża, żony. A dla reszty: koleżeństwo, szacunek i tyle, przede wszystkim musisz myśleć o sobie, w pracy, na ulicy, gdziekolwiek poza domem. A pracy podobnie, żadnych przyjaźni, otwierania się czy coś takiego, uprzejmość, szacunek, koleżeństwo i tyle.

Gość kalluminnina
w pracy przyjazn jest niemozliwa, kazdy kazdemu wbilby noz w plecy dla jakiejss wymiernej korzysci, no cuz nie jestem szczesciara ktora pracuje w domu na kompie,jesli powie sie komus w pracy cos osobistego o sobie , to on wykorzysta to przeciw sobie-najlepiej gadac tylko o pogodzie i, nawet jak sie wyskoczy z kolegami na piwo czy do klubu, to zero otwartosci , tylko udawanie, nie rozumiem jak mozna dac sie oszukac oszustowi matrymonialnemu, madrzy rodzice powinni uczyc dzieci od urodzenia ze swiat i ludzie sa zli, nikomu nie mozna ufac , wszedzie czai sie jakis podstep, ja nienawidze ludzi , nigdy nie nalexalam do zadnej organizacji, jestem egocentryczka, egoistka a sprawy i problemy ludzi , poza mymi bliskimi g..o mnie obchodza, , bo czy swait i ktokolwiek poza mymi bliskimiprzejmuje sie mną i pomoglby mi?nie , absolutnie, juz przedszkolaki potrafia byc podle i okrutne

Gość okgok
Ale jesteście skrzywione. Też jestem raczej nieufny, nie wierzę ślepo w dobre intencje innych ale jednak napotykam na swoje drodze fajnych ludzi. Mam znajomych, kolegów/koleżanki, osoby, na które można liczyć. Żyjecie w jakimś czarnym świecie niedostrzegając pozytywów. Trochę mi Was żal :)

Gość muraż z bytowa
biedactfo jak cie mąsz zostawi dla sekretarki a dzieci wyfruną z gniazda to jako pszyjaciel pozostanie ci jusz tylko kasa :D

Gość bikilla
ja niestety na swej drodze nie spotklam ani jednej zyxzliwej osoby, a to co cztam i widze w mediach przyprawia mnie o wstret do swiata, kasa najlepszym przyjacielem czlowieka

Gość lnkokjlk
kurczę podzielam zdanie autorki choć w głębi duszy bliskość i życzliwość drugiego człowieka może dać tyle szczęścia co żadne pieniądze na świecie. Sama doświadczyłam sporo przykrych doznań a obecnie w pracy zostałam obgadana przez współpracowniczkę przez co szef mnie przesunął do innego działu. Nie wiem teraz jak mam sie zachować w pracy, szef nawet ze mną o tym nie porozmawiał tylko przyszedł do działu, kazał zabrać swoje rzeczy i natychmiastowe przeniesienie nastąpiło. Aż mi szczena opadła. Jestem najmłodsza w dziale, nikt nie ma zastrzeżeń do mojej pracy ale nie rozmawiam z innymi babkami i dla nich podobno to frustrująca sytuacja, a że jestem najmłodsza stażem to wiadomo. Ludki to fiutki.

Gość afanasija
wspolczuje, chyba sie przekonalas ze podlosc ludzka nie zna granic, ja doswiadczzalam jej od przedszkola, paczka na szkole i studiach czy podworku to dla mnie cos abstrakcyjnego-jak to mowia nie licz na ludzi licz pieniadze

Gość addalinnadakka
bez przyjazni mozna zyc, ja cale zycie bez niej zyje , przyjazn i ludzie to dno i g..o

Gość amminaddha
ludzie to bestie

Gość kaloppia
racja totalna