Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariposa555

rozmowa kwalifikacyjna na recepcjonistkę-kasjerkę w salonie samochodowym

Polecane posty

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? jakich pytań można się spodziewać i jak na nie odpowiadać? najbardziej boję się pytania o zarobki, czy ktoś wie ile zarabia osoba na tym stanowisku?

Gość Kasiaaaaaaa2345
450.000.000 mln

Pytania mogą paść różne. Jako ze do salonów samochodowych zazwyczaj przyjezdzają czy to na serwis czy to po auto dość zamożni panowie, zazwyczaj prezesi jakich firm, to wymaga się aby: Kasjerka czy rececjonistka : - miała ładne, zgrabne, szczupłe nogi - nosiła dość obcisłe i najważniejsze krótkie mini - aby miała czym oddychać - obowiązkowo dekolt z rozpiętym guziczkiem w koszuli - buty na korasie - zadbana, o ładnym uśmiechu i uprzejma. Dodatkowe atuty: - stan cywilny: wolny - łatwość w nawiązywaniu kontaktów osobistych i bardzo osobistych - chęć do wszelakiej współpracy tyle tak na szybko. Wiecej niz 2000 nie dostaniesz.

Gość gwgrgggrwg
Autorko - czy ta praca przypadkiem nie jest we wrocławiu???? Ja jestem an etapie poszukiwania pracy i powiem szczerze, ze na ta oferte nie zdecydowałam sie ze względu an to co pisały moje poprzedniczkim,

tym wpisem udowodniłas ,ze za troche wiecej byłabys w stanie zrobic lache jakiemus prezesowi...... szkoda mi cie troche, chyba ze to mi bys ciągneła to looz.

Gość maripo5555
MAM BARDZO WAZNE PYTANIE, dlaczego się tu wypowiadają osoby które nic nie wiedzą na ten temat? czy wy naprawdę nie macie nic ciekawszego do roboty jak tylko całymi dniami siedzenie na internecie i wypowidanie się w idiotyczny sposób na forach? ŻAL MI WAS ZBOCZEŃCE..... KAŻDA PRACA gdzie kobieta jest elegancko ubrana kojarzy wam sie z kurestwem? pewnie stewardessy według was tez obciagają wszystkim druty?? chociaz według was to i zakonnice ciągną! a weźcie się kurwa ciągnijcie! a ty AA_DMINISTRATOR gdybym chciala obciagac druty to bym poszla do burdelu i zarabiala duzo wiecej kasy niz na stanowisku recepcjonistki.. ale jestem kobietą zjebie a nie dziwką.

Gość maripo5555
gwgrgggrwg praca jest w Poznaniu ale firmy nie podam, a co Ci pisały te z Wroclawia?

Gość gość
wiem ze niełatwo jest przejsc rozmowe do VW, trzeba znac niemiecki, dobre praktyczne doswiadczenie i wiedze, tak jest przynajmniej u handlowcow nie wiem jak u recepcjonistek. warto sobie poczytać opinie w interenecie przed pojsciem na rozmowe, ja czytałam np. na goworku: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,4450 troche o rozmowie kwalifikacyjnej tam pisza a troche o tym jak wygladaja warunki pracy wiec warto sie zapoznac z tym :)