Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiedźma Zosia

Czy ja jestem chorobliwie zazdrosna? Czy wy też miałybyście z tym problem??

Polecane posty

Mój chłopak jest muzykiem, uczy w szkole muzycznej, gdzie trafiają się uczniowie w rozmaitym wieku. Może być tak, że będzie uczył panienkę lat 18, czy nawet swoją rówieśniczkę (22 lata). Na samą myśl, że siedzi zamknięty z jakąś obcą dziewczyną w sali, grają sobie na instrumencie i on jej układa ręce, uczy jej właściwej postawy, itd. itp. mam skurcze żołądka. Czy ja przesadzam? Gdyby to były zajęcia w grupie może nie miałabym takiego problemu... ale to są lekcje INDYWIDUALNE, REGULARNE. Wiadomo, że taka młoda, ładna, pewna siebie dziewczyna niejednemu już w głowie zawróciła. Jestem potwornie zazdrosna, wyobrażam sobie niestworzone rzeczy i przez to burzę spokój w zwiąku. On mówi, że jest profesjonalistą. Ale co ma powiedzieć?

niech się ktoś wypowie, bardzo proszę, tylko bez inwektyw jak na ogólnym... liczę na odrobinę zrozumienia i trzeźwy osąd :)

Gość karrrol
to co ma zmienic prace bo ty sobie cos uroilas? wielu ma taka prace ze pracuje z klientem indywidualnie, np instruktorzy jazdy ale to nie znaczy ze od razu po zajeciach leca do lozka obserwuj go i tyle, jak zobaczysz ze jego zachowanie sie nie zmienia to wszystko jest ok a jesli dalej bedziesz szukac dziury w calym to facet moze sie wkurzyc i cie zostawic, bo to jednak jego praca wiec przeciez z niej nie zrezygnuje bez powodu

Gość aaed
Ja tez mialam taki problem ale mój chlopak powiedzial ze jak by chcial inna to by mnie zostawil. i po jakims czasie przeszlo mi wiadomo dalej jestem zazdristna ale tlumie to w sobie.

Gość ergtwt23
22-latek profesjonalistą? :D 22-latek to przeżywa burzę hormonów i marzy by zaliczyć jak najwięcej wagin. Podnieca się błyskawicznie, nie traktuje jeszcze życia śmiertelnie poważnie, dlatego zdrady są na porządku dziennym. Nie ufaj mu.