Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale brech hahahhaaa

Patrzcie na wiesniarstwo Toksycznej jak ona dzieci okaleczyla imionami

Polecane posty

Moim zdaniem to jest prywatna sprawa karzdego rodzica jakie daje imię swojemu dziecku człowieka nie ocenia sie po tym jak ma na imię tylko jaki jest ja znaóra miała dziewczynę która miała na imię Kazimiera ale zmieniła na katarzyna bo jej dokuczali a ciagle jest taka sama osoba jak była

Gość no nie mogeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ewa Kaszana, nie brzmiałoby tak dziwnie.

Gość no nie mogeeeeeeeeeeeeeeeeeee
No właśnie o to chodzi, że krzywdzi się dziecko, któremu równieśnicy będą dogadywać. Mój syn ma kolegę Gracjana i uwierzcie że normalny chlopak stał się pośmiewiskiem tylko dlatego że przypomina im o innym Gracjanie - Roztockim

Gość cmavkjvfdfs
co komu do tego jak ktoś nazwał swoje dzieci??? dla mnie temat jest żałosny tak samo jak komentarza na temat innych imion typu Julia Oliwier Wiktoria Nadia itp. komuś się podobało - nie wasza sprawa niech sobie biega i miliony Julek czy Samant co was to obchodzi??? macie po 5 lat żeby komuś tyłki obrabiać bo mi się nie podoba i tak jest dobrze moja racja moja racja i tylko moja racja :O rzygać się chce

Ja dalam na imie Nicole jednej corce ,bo strasznie nam sie spodobalo w tej wersji i zadna z nas patologia he he ,troszke przykre,bo sa gusta i gusciki a np wiele osob mieszka za granica,gdzie te imiona inaczej sa przyjmowane...a Wojtek,czy Lukasz juz gorzej ;)

17:54 [zgłoś do usunięcia] no nie mogeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ewa Kaszana, nie brzmiałoby tak dziwnie. dla ciebie nie, ale zważ, że imię Eryka jest na tyle nietypowe, że dziewczyna z takim nazwiskiem ma większe szanse być pamiętana za imię, przy nazwie Ewa Kaszana w pamięć zapadnie to drugie, więc moim zdaniem rodzice przyjęli dobrą strategię:)

Gość lakim*
wysmiewanie imion przez doroslych i dzieci to tylko w polsce :/

Gość Sami dajecie przyklad chamstwa
bylam zdania ze to dzieci innym dzieciom dokuczają na temat imion a wlasnie teraz stwierdzilam ze to WY dorosli uprzykrzacie zycie tym dzieciom obrabiajac im duupy ,rowniez przy swoich pieknych pociechach , i slyszą jak w domu mam nasmiewa sie z "Gracjana" to one tak samo robią

Gość laluna88
dla mnie wiesniarą jestes ty autorko... i nic wiecej. ps. zacznij czytac książki, bo masz bardzo ubogie slownictwo. moze sama jestes ze wsi, skoro tak czesto uzywasz tego slowa

Gość Ghkf
Moja córcia ma na imie Alicja :) ja mieszkam w małym mieście i tu jest chyba z 50 julek w przedziale 2-5 lat a gdzie dalej :o , nie śmieje sie z tych imion ale czasami przeginka z nimi jest . a ty autorko nie wiem co sie czepiasz tych imion imie jak imie i g....wno ci do tego jak kto nazywa swoje dzieci . Zobaczymy jak ty swoje nazwiesz

Gość Ghkf
Moja córcia ma na imie Alicja :) ja mieszkam w małym mieście i tu jest chyba z 50 julek w przedziale 2-5 lat a gdzie dalej :o , nie śmieje sie z tych imion ale czasami przeginka z nimi jest . a ty autorko nie wiem co sie czepiasz tych imion imie jak imie i g....wno ci do tego jak kto nazywa swoje dzieci . Zobaczymy jak ty swoje nazwiesz

autorko, odczep się. Co Cię obchodzi jak kto nazywa swoje dzieci? Nie Tobie ma się podobać! Zacytowałaś wypowiedź Toksycznej twierdząc, że jest przypałowa? Dla mnie Ty i Twój topik to przypał

Gość dffdssds
a mojej sąsiadki syn ma na imię - Kajtek- bez majtek

toksyczna - ja tez ma blizniaki i nazwałam je julka i kinga mąż chcial kinge a ja julke i szczerze to mam daleko w duupie co kto powie tak nam sie podobało i tak nazwalismy starszy syn ma na imie sebastian , a fakt że sporo julek bo moje ze stycznia i w tej chwili juz jest 3 julki z tego rocznika

Gość tomecetylko89
siedza na tych zwolnieniach i nic innego wymyslec nie potrafia.. julki . oliwki, sryki, jesyki, na boga nie ma innych imion?/ nikolki samnty.. ludzie to brzmi jak pseudonimy prostytutek

Gość vbm
to jak mają na imię dzieci toksycznej?

Gość vbm
aha w pierwszym poscie jest podane

Gość nie widze zadnej wiochy w tym
Moje dzieci tez mają nie polskie imiona, nazywają sie Borys i Natasza,i wedlug mnie nie ma obciachu ani wiochy

Borys bardzio mi się podoba ale mąż się nie chce zgodzić - tak samo jak na Łukasza.

Gość uhmmm@#%
haha, aleś się wygłupiła autorko :D Toksycznej nie lubię, ale do jej dzieci nic nie mam i jechać po niej za pomocą dzieci jest bardziej wieśniackie i płytkie niż rodzice Nicolek i Brajanków urodzonych i wychowywanych w Polsce (pisownia oryginalna) XD AAa, jeszcze Olivie i Olivierki przez V, Sandry i Ariele XD

Gość Laryssa24.
a ja lubie toksyczna madre rady ma z tego forum jest jedna z moich ulubionych - tzn ma podobne poglady do moich, tyle ze mi ich sie nie chce pisac