Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta z Dublina, 27 lat

A nie mówiłam? Siatkarze i Radwańska to jedna wielka ściema!

Polecane posty

Gość Marta z Dublina, 27 lat

Haha, już wszyscy w Tuskolandzie wieszali medal na szyi Radwańskiej i co? A teraz jest powtórka z rozrywki w wykonaniu siatkarzy! Wszyscy się podniecali, będzie medal, a ja wam mówię, że gówno będzie! Bo Radwańska i siatkarze to kit! Z taką grą to oni sobie mogą co najwyżej w lidze podwórkowej grać, a nie na Olimpiadzie! Swoją drogą, Bułgaria zagrała wspaniały mecz, miała chwile słabości, ale pokazała tym kelnerom z Tuskolandu jak się gra w siatkówkę! Bułgarzy to prawdziwi sportowcy, a nie gwiazdeczki jak Polacy. Wszyscy się podniecali że będzie medal, udało im się wygrać Ligę Światową, to już wielkie gwiazdy się zrobiły, widać że sodówka uderzyła im do głowy i teraz liczy się tylko kasa, a nie gra. Ale lemingi łykają tanią propagandę Tuska, kibicujcie dalej swoim kelnerom, żal mi was lemingi. Ja już dawno wyjechałam z Tuskolandu i teraz wiodę dostatnie życie w Dublinie, kibicując siatkarskiej reprezentacji Bułgarii na Olimpiadzie.

Gość ewfewfwefwefwefwefwefwefwefwef
Wg mnie autorko używasz za mocnych słów. Ale jedno trzeba przyznać, ten mecz pokazał, że król jest nagi i zdobycie medalu jest nierealne. Czyli jak zwykle w Polsce, medialna podnieta, przedwczesna koronacja, a potem "wyszło jak zwykle".

Gość o matko, nie chciałabym być
a jesteś pewna że to nie było zagranie specjalne ze strony siatkarzy dzisiaj? Żeby nie spotkac się na koniec z jakąś tam drużyną? :D