Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina9119

Współżycie parę dni po owulacji.

Polecane posty

Gość Karolina9119

Cześć wszystkim. Wczoraj kochałam się ze swoim chłopakiem. Nasz pierwszy raz był zabezpieczony prezerwatywą i wszystko grało, doszedł poza mną. Niestety, po około 40 minutach zaczęliśmy się znowu kochać. Tym razem jednak prezerwatywa nie wytrzymała i od razu, gdy tylko to zauważyliśmy, przerwaliśmy stosunek. Owulacje powinnam mieć gdzieś 28 lipca (ostatnia miesiączka 9 lipca, cykle 28-30 dni). Sprawdzałam wydzielinę z pochwy i była nierozciągliwa oraz mleczna, to chyba wskazuje na dni niepłodne, tak? Zastanawiam się, czy jest powód do histerii, bo najbliższy okres powinnam dostać za 9 dni... Piszcie, szczególnie te bardziej doświadczone, bo powinno mi to pomóc, żeby nie zwariować :)

Gość Karolina9119
Oczywiście za drugim, pechowym razem nie doszedł i jego preejakulatu nie było lub było tak mało, że tego nie potrafiliśmy zauważyć. Przed drugim stosunkiem dokładnie się umyliśmy i wysiusialismy, bo słyszeliśmy, że to może ale, nie musi zabić pozostałych plemników w nasieniowodzie chłopaka. To chyba wszystko juz.

Gość Justynaaa2694
no skoro okres masz mieć dopiero za 9 dni to w czym problem? po co panikować?

Gość Justynaaa2694
"Wygląd" śluzu często nie świadczy o dniach bezpłodnych czy płodnych, więc na razie nie masz co panikować.

Gość Justynaaa2694
No i wczoraj już raczej nie miałaś dni płodnych, więc szanse na zapłodnienie były znikome.