Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiowa.

UDOWODNIŁ ŻE NIE ZDRADZAŁ,ZOBACZCIE JAK?

Polecane posty

Gość ktosiowa.

Otóż jesteśmy z P juz dłuższy czas,bardzo się kochamy,ostatnio jego dawna znajoma napisała do mnie na NK że musi mi to powiedzieć bo P nie ma odwagi,że oni się spotykają za moimi plecami no i robią barabara,powiedziałam jej że nie wierze bo P mnie kocha i żadnej innej by nie dotknął kijem [swoim kijem jaki i innym :-p } ale swoje myslalam... tym bardziej jak podala daty gdzie nie bylismy razem.powiedzialam mu o tym a on sie wypierał ,że tak nie jest,,a ja mialam dylemat.{kto by nie mial]powiedzialam ze ma się z nia umówić i mi to udowodnic,zadzwonil do niej przy mnie a ona przez telefon gadala P dlaczego klamiesz powiedz jej a nie wypierasz sie w zywe oczy,on na to ok pogadamy w 4 oczy podjadę do ciebie o 19-tej ja wsiadłam do bagaznika aby wszystko słyszec,{tak sie umowilismy tylko w ten sposob mogl mi udowodnic}wiadomo ze prawde bedzie do niego mowic ...bez osob trzecich.... no i ona wchodzi w końcu do tego auta,{ja mokra cala w tym bagazniku czulam sie jak szprotka w puszce} :-) ,i mowi do niego,wiesz ja żartowalam z tym wszystkim,bo bardzo mi sie podobaszi chcialam abys zostawil te idiotke ,ona nie jest ciebie warta,czyli wydalo sie ze suczysko kłamało,wylazłam z tego bagaznika, ,ona a ty tu cooo?ja na to dżija dżo i jej w ryj.poryczala sie i poszła szmata jedna!!!moral jest taki wierzcie swoim facetom 🖐️

Gość FDSAXCV,K
CIEKAWA HISTORIA

Gość WredottaWielka
mam nadzieję, że siedziałaś w bagażniku tylko i wyłącznie na parkingu, bo w przeciwnym razie faktycznie byłabyś idiotką ... :)

Gość ktosiowa.
jaasne ze na parkingu i mialam lekko otwarty bagaznik,bo jak bym wylazła ;-) a to kurwa to ?co pokazala sie przed moim facetem jak potrfi wyć ,,,,,jak kojot na westernie hehe

Gość frediMaKURY
dobra jestes z tym dżjaj dżo haha

Gość damCIwszystko
No to udowodnił hehehehhe

łatwiej by było gdyby w telefonie włączył nagrywanie dźwięku, no ale skoro wolisz siedzieć w bagażniku...

Gość a tam chuja prawda
wcześniej jej wysłał z kibla smsa że ma kłamać :P

Gość pedantka toraczej
a nie zastanowilas sie skad ona zna daty kiedy nie byliscie razem?

Gość ktosiowa.
widziała go pewnie!!! kretynka!Ona by nie udawała przy nim sam na sam,dlatego tak wyszło,koniecznie chciala mi wcisnać ze z nim spala,za to ma nos jak beret!!!

Gość ktosiowa.
o nie miał kiedy uprzedzic,poza tym ona by go nie posłuchala,taka pojebka z niej i za to ma nos jak beret,a co do dat ,to na 100% go widziala gdzies lub sledzila na fejsie i czytala nasze wpisy,typu tęsknie itp.

Gość dsacxz
HIHIHIHIIHHIHIH