Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komuterowaonaona

jaki komputer za ok 4,5 tys?

Polecane posty

Gość komuterowaonaona

zastanawiam sie nad najnowszym sony vaio seria E(biały) albo ewentualnie jakim mc bookiem. ktos moze cos polecic i doradzic? gdzie kupic- w sklepie czy przez neta(jest duzxo taniej?) jesli tak, to gdzie?

Gość a to jaaaaa
bardzo dobre i renomowane są komputery z sklepu www.kuzniewski.pl , z tego co wiem to rowniez internetowo od nich mozna zamowic. Moi znajomi kupowali z tego salonu i są zadowoleni

Gość komuterowaonaona
nikt mi nie pomoże? chodzi mi głownie o design

Gość dgvncn
chodzi wyłącznie o design? a od czego masz oczy ?

Gość komuterowaonaona
Napisałam GŁÓWNIE a nie WYŁACZNIE!!

Gość inzynier serwisowy//zablok
Ludzie którym chodzi o desing to debile wiec co mamy ci podpowiadać?? Zona i tak weźmie mackbooka. Za 4,5 tyś brałbym x230T. Ale nie jest ładny jest klasycznym ibmem. Poza tym cienki lap z dobrą grafą = horror. Więc głupie pytanie to i brak odpowiedzi. Albo coś jest dobre albo jest ładne. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość Pustalala
O znów trudny temat! Mogę ci poradzić tylko w sprawie koloru Musi byc różowy a ty blondynką platynową koniecznie!

Ludzie którym chodzi o desing to debile wiec co mamy ci podpowiadać?? Zona i tak weźmie mackbooka. Za 4,5 tyś brałbym x230T. Ale nie jest ładny jest klasycznym ibmem. Poza tym cienki lap z dobrą grafą = horror. Więc głupie pytanie to i brak odpowiedzi. Albo coś jest dobre albo jest ładne. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość komuterowaonaona
ależ wy durni! dobra, dzieki za porady frustraci.

Nie frustraci tylko są fakty. Podam ci przykłąd wybrałem kobiecie lapa jakieś 2 lata temu.Super. WWan c2d itd. Coś koło 2,2 k kosztował. Poszła do sklepu spodobał jej się za 3 tyś mimo że takiej kasy nie miała bo jest ładny. Potem mi go pokazuje a tam celeron, wszstkiego /2 ale nie bo jest biały. Więc po co ci mamy podpowiadać jak zrobisz tak samo ?? Więc mówię od razu idź do istore. Albo oglądaj jakieś laptopy z nakładkami koloru bo taki pewnie weźmiesz. Przecież on ma być ładny. Może być przepłacony 3 razy ale ładny... I tak straciłem tu 2 wypowiedzi aż za duzo.

Gość dgvncn
Ludzie którym chodzi o desing to debile wiec co mamy ci podpowiadać?? błehehehehehehe zrozum parówo, że dla ciebie design będący ósmym cudem świata dla mnie może być totalnym syfem i wiochą.de gustibus non disputandum est

Gość dgvncn
chłopak ci ładnie doradza, fachowym okiem. Pomóc chce a ty mu od frustratów wyjeżdżasz.

dgvncn Design to sie może liczyć w kanapie czy torebce. Porównaj sobie podane przeze mnie x230t do srackbooka. Apple nigdy nie było i nie będzie dobre. Ale ma reklamę na którą przyciąga ludzi ... dlaczego nie wiem. Białe słuchawki lepsze bo ??? Białe ?? x230T to table/ laptop w jednym. Z dyskiem SSD i nigdy nie utracisz danych. Z wwanem = net w całej polsce, Z baterią na 18h. Jak sie to ma do dowlnego mack boka za 6 tyś > ?? Inny przykład galaxy s3 zawsze były lepsze telefony od iphona.... Dlatego po prostu przestałem z takimi ludzmi dyskutować. I dobrze ktoś napisał niech kupi różowy bo ładny. Najlepiej różowego acera a potem niech narzeka jakie te laptopy teraz produkują.. Ament znikam z wątku.

Najlepszy zestaw dla graczy za około 4 tysięce - co polecacie? Gry nie są jakieś wyszukane, głównie Counter Strike + zwykłe użytkowanie (pakiet Office). Ale chciałbym, żeby każda gra wyświetlała się w rozdzielczości Full HD przy maksymalnych detalach jakości obrazu. Za te pieniądze to chyba mogę mieć jakieś wymagania. Myślałem o serii Gaming Pro http://forgamers.ithardware.pl/?config=234589#configurator.