Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezabella

W ciąży kobieta pięknieje - możecie potwierdzić?

Polecane posty

Gość jezabella

Taka jest obiegowa opinia, że w tym czasie cera jest ładniejsza, kobieta promienieje urodą bo hormony szaleją. Ja jestem zaprzeczeniem tej tezy, skóra niemiłosiernie mi się przetłuszcza, wiecej niż przed ciążą, ciągle jakieś wypryski wyskakują. Rozstępów jeszcze nie mam ale to pewnie kwestia czasu. A wy jak wyglądałyście w ciąży?

Musze powiedziec ze wlosy mam grubsze,mniej sie przetluszczaja,cera...poprostu super,zadnego wyprysku nic....

Hmm podobno ładnie wyglądam ;). A sama po sobie, to jakiejś mega różnicy w wyglądzie nie widzę :)...może cera lekko ładniejsza, ale dosłownie trochę, włosy tak samo się przetłuszczają i kręcą, jak wcześniej, rozstępów nie mam, ale kto wie...

Gość berciaaaaaaa
To takie sranie w banie. Tesciowa tez mi mowi, ze kobieta wyglada pieknie w ciazy, a ja nigdy nie czulam sie brzydsza niz teraz. Przytylam ponad 20 kg a zostalo mi jeszcze 5 tygodni. Czuje sie gruba, spuchnieta, mam wielikie cycki i nawet malowac mi sie nie chce. Mowi sie, ze kobieta w ciazy jest piekna, ale chyba dlatego, ze nosi w sobie dziecko i to moze jest piekne, ale wyglad fizyczny nie.

Ja z synkiem przytyłam, to fakt, ale wyładniałam nawet ;) mało rozstępów, brak wyprysków, cera sprężysta, ciałko też. Natomiast z córką, o zgrozo ! rozstępów z milion ;D włosy mi się przetłuszczały baaardzo, usta pękały, stopy puchły. Możliwe, że to dlatego, iż dziewczynki kradną urodę mamusi ;)

Nie potwierdzam, nie zauważyłam w ciąży zmian ani na lepsze ani na gorsze jeśli chodzi o cerę i ogólnie urodę, oprócz duzego brzucha oczywiście :)

Podobno kobiety pięknieją w ciąży jeśli mają urodzić chlopca. Tak bylo w moim przypadku. Ale to sie sprawdza,bo mam teraz 2 koleżanki w ciąży z dziewczynkami i wyglądają tragicznie

Gość ja mam miec dziewczynke
i mowia ze promienieje i ze wygladam jakbym uciela sobie z 5 lat

Gość d.z.iunia
ja jestem w ciąży z dziewczynką. cera znacznie ładniejsza, rozstępów póki co brak, włosy mniej się przetłuszczają. Ale nie uważam, że wyładniałam - z arbuzem zamiast brzucha nie można wyglądać lepiej niż bez, nawet z perfekcyjną cerą.

Gość krowa w paski fioletowe
U mnie w pierwszej ciaży się sprawdziło. w drugiej wręcz przeciwnie:O