Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieobeZNANA

Do osób ZNAJĄCYCH KRAKÓW!!!

Polecane posty

Gość NieobeZNANA

Witam. W środę będę w Krakowie. Tzn, miejscem docelowym jest inne miasto, ale w Krakowie mam przesiadkę. Problem w tym, że pomiędzy jednym a drugim autobusem, mam 2 godziny czasu... Wszystko ok, gdyby nie to, że nie będzie to godzina ok. 1:00 w nocy... moje pytanie brzmi, czy o tej godzinie, jest otwarte coś w okolicy dworca głównego? Jakiś bar ub coś, gdzie można napić się kawy itp? Z góry dziękuję za odpowiedż :) Ps. Nie interesują mnie raczej "budki" z hot-dogami, raczej coś jak McDonald's, (choć nie wiem czy są całodobowe? Ale żeby nie było daleko od dworca, bo nie znam Krakowa, i nie chciałabym się oddalać od dworca, bo mam tylko(i aż) dwie godziny... Dziękuję!

Gość NieobeZNANA
nikt nie pomoże?

Gość kkkciukiem
niedaleko dworca jest przeciez rynek głowny, pełno knajp, kfc i mC czynne dlugo

Gość kkkciukiem
jakies 5 min drogi

Gość Kraków jest mój
Na Floriańskiej jest całodobowy spożywczy. Chyba jeszcze jest, jak jeździłam to był ;P Z dworca niedaleko, walizkę możesz zamknąć w szafce na dworcu i się przejść do rynku.

Gość ulalalalallalalaaaaa
w nocy na rynek? w dodatku nie znając miasta? ja bym się bała, chociaż bywam często w krakowie weź sobie coś do czytania i jakoś przetrwasz, nie mam pojęcia czy w nocy jest coś czynnego na dworcu, ostatnio to ciągle jakieś remonty były, może na euro w końcu skończyli i znajdzie się tam bar czynny 24h (ostatnio byłam w maju i nadal była kartka, że przejście na perony między 23 a 5 rano to bokiem, a nie przez głowny budynek)

Gość NieobeZNANA
dziękuje! :-) Z walizką nie będzie problemu, bo mam plecak, więc nie muszę go zostawiać nigdzie :)

Gość NieobeZNANA
nie będę sama, tylko z facetem, ale będziemy po długiej podróży, więc trochę odpoczynku przy kawie się przyda, a na ten rynek tak ciężko dojść??

Gość siemie lnaine
najblizej masz na rynek, przejsc przejsciem podziemnym i wychodzisz prawie przy bramie florianskiej a tuz za nia jet Mc donald:)) uwazaj tylko jak bedziesz wychodzic z tunelu na planty bo menele lubia zaczepiac, na rynku juz luzzz:))

Gość NieobeZNANA
dziękuje! :*