Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Co o tym myśleć?

Polecane posty

Moje słońce było u mnie i tak się zdarzyło, że wychodziłem do pracy a lodówka pusta. No to jej daje moją kartę bo nie miałem gotówki i mówię aby sobie coś kupiła do jedzenia. No i kupiła za 10zł w biedronce jakiś szajs i tusz za 20zł :P Ale najlepsze jest to, że od razu poleciała do bankomatu i sprawdziła stan mojego konta. Co o tym myśleć? Jest materialistką?

Gość do gÓry- jełopie :P
może i jest materialistką a może jest ciekawska ja bym w życiu od faceta nie wzięła karty,a jużna pewno nie kupiłabym sobie za jego kase tuszu :P natomiast w ogole do głowy by mi nie przyszło, zeby sprawdzac stan jego konta :O ale ja juz tak mam- nie czytam cudzych smsow, nie otwieram listów, nie zaglądam przez ramię w monitor ;)

Gość takie tam duperele nic więcej
mądra dziewczynka, brawo :D pewnie planuje ślub z tobą jeśli stan konta wypadł w jej mniemaniu pozytywnie :)

Na szczęście wcześniej jak jej dawałem tą kartę to zaznaczyłem aby się nie sugerowała kwotą (jakbym przeczuwał, że sprawdzi) bo mam długów dużo i jeszcze nie pospłacałem ich (oczywiście kłamstwo). Nie chcę aby myślała, że mam kasę bo może mnie wykorzystywać i teraz już do niej nie powiem, że nie mam kasy bo ona wie ile mam.

Gość do gÓry- jełopie :P
a ile masz?:D

tak mało? ;-) a tak poważnie jak już dałeś jej kartę w celu kupienia jedzenia to mogła zamiast tego tuszu kupić coś fajnego i sama ugotować dobry obiad nie postarała się

Gość a z kad wierz
a z kad wierz ,ze sprawdzila stan konta w bankomacie?

Gość a z kad wiesz????????
a z kad wierz,ze sprawdzila stan konta w bankomacie?

Gość ja pani wasza
tylko za 20 zl to jakis szajs nie tusz