Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mastah

Pierścionek Zaręczynowy

Polecane posty

Gość Renkaaa
suszonaroza - napisałam tylko swoje zdanie :) mi się takie mieszanie nie podoba, na szczęście mojemu narzeczonemu żółte złoto nie podoba się wcale, także obrączki prawdopodobnie też będą z białego.

Gość mały odkrywca
podaj swojego maila to wyślę Ci jego zdjęcie

Gość mały odkrywca
a ct ma tyle samo co ten podlinkowany

Gość cutee
Weselniczka ten z twojego linku jest piękny! :) z kwiatkiem

Gość Renkaaa
Warto się przejść po małych salonach jubilerskich, tam częściej można znaleźć coś niebanalnego, bo wiadomo - w sieciówkach to masówka :)

Gość Mastah
@mały odkrywca Stefczyk88@gmail.com W necie chyba nic lepszego już nie wynajdę. Jutro odwiedzę paręnaście sklepów to może coś ładnego jeszcze znajdę.

Gość mały odkrywca
Poszło paszczak to ja;)

Gość pierścień....
4,5,6 naprawdę nie ładne jak już to nr.1,albo taki wzór jak ktoś dał linka kosztował 20 tyś.ale oczywiście chodzi mi tylko o wzór nie o cenę.

Gość Mastah
@mały odkrywca Dziękuje Ci bardzo za fatygę:) Rzeczywiście jest mały... Jednak chyba zrezygnuje z poszukiwań w internecie, trzeba się wybrać w plener :)

Gość sierpniowy letni powiew wiatru
Hej :) Mastah kiedy Twoje zaręczyny i jaki w końcu pierścionek wybrałeś ? bo tak śledzę Twój wątek i coś wszystko ucichło...

Gość blackberry_1988
Hej,w kwietniu wybralam dla siebie pierscionek zareczynowy z bialego zlota, firmy apart. 2500 zl kosztowal. Chlopak jeszcze mi go nie podarowal, ale zaluje troche że jest to biale zloto a nie zolte :( rozmawialm z że troche zaluje że nie wzielismy zlotego z zoltego zlota, on na to że mozemy sprzedac, ale nie za bardzo mi się usmiecha sprzedac zareczynowy pierscionek. Wiec radze dobrze się wam zastanowic nad wyborem koloru zlota. Czekam na ten dzien kiedy on mi się oswiadczy :D

Gość Samarata
Trochę dziwne że wybraliście pierścionek , gadacie o nim a się nie zaręczyliście, ładny kosmos :D

Gość blackberry_1988
Nie ma zadnego kosmosu. Po prostu mój chcial jechac w gory na tydzien, pozniej na pare dni ale niestety w pracy nie dostalismy urlopu, a że nie mieszkamy w pl jest trudniej o wolne i o wyjazd. Nie wiem jak mój sobie planuje zareczyny, ale ja czekam cierpliwie :P

Gość blackberry_1988
Mój na pewno chcę żeby było wyjatkowo, a mi to obojetne :) moze się odbyc bez kolacji i bez kwiatow :)

Gość blackberry_1988
Nie mamy tematu tabu, o wszystkim rozmawiamy. Jestesmy razem 7 lat mieszkamy razem od 4 wiec czujemy się jak dobre malzenstwo. :) dodatkowo budujemy dom w pl.

Gość Samarata
Nie musisz się już tak tłumaczyć, na jednego posta aż trzy ;p po prostu się dziwię i tyle. Ja też wybierałam pierścionek zaręczynowy z moim, ale jak go odebrał to w ciągu tygodnia się oświadczył ;p

Gość blackberry_1988
Samarata-Mowie jak jest:) widzisz, też myslalam że mój mi się szybciej oswiadczy, ale on zawsze ma czas - tak twierdzi, do niczego mu się nie spieszy itd.. Powiem szczerze że to mnie wkurza czasami! :o bo już bym chciala nosic pierscionek na palcu:P a wy już po slubie? Czy przed?

Gość Samarata
Nie martw się, mój facet też jest czasem wieczny i nie da się go nieraz namówić do niczego ;p My mamy ślub 1 września ;)

Gość blackberry_1988
Ooo to już nie dlugo :D :classic_cool: ale fajnie :) duze weselicho robicie? niestety tak to jest z naszymi mezczyznami... :) ja bym chciala slub za rok ewentualnie za 2 lata, (chyba za rok jest nie realne bo z kasa się nie wyrobimy no i sala, orkiestra, itd.) Ale za 2 lata na pewno:) male przyjecie mi się marzy do max 100 osob :)

Gość Samarata
My robimy wesele na 60 osób :) nie powiem do tanich taka impreza nie należy, my płacimy bez ubrań 30 tysięcy więc jak Wy budujecie dom to już w ogóle spory wydatek i na to wszystko wesele ;p

Gość blackberry_1988
Samarata - Tak wiem, że wesele kosztuje.. Teraz się smiejemy z moim że troche od drugiej strony zaczelismy, bo powinnismy wziasc slub i dopiero dom budowac no ale jeszcze rok do tylu nie czulam się gotowa na slub i wesele, teraz już wiem że chcę tego:P z budowa domu mozna poczekac, nie spieszy nam się, ale musimy zrealizowac nasze nie ktore plany do konca tego roku i dopiero bedziemy myslec o weselu :) Poprawiny robicie? Duzo osob - z moich znajomych nie robi poprawin. Zycze Ci wszystkiego najlepszego, oby ten dzien byl Waszym wspanialym dniem :)

Gość Samarata
Dziękuję za życzenia :) Robimy poprawiny ale tylko dla najbliższej rodziny i tam gdzie robimy wesele jest ogródek z miejscem na grilla, i dogadaliśmy się z właścicielem że jedzenie które zostanie po weselu on nam ładnie poukłada drugiego dnia w tej "altance" plus dodatkowo on da nam mięso na grilla , my dokupimy alkohol na własną rękę i niewielkim kosztem będzie drugi dzień. Chcemy poprawiny bo wiadomo pierwszy dzień jest stresujący a tak to na luzie już będziemy imprezować na poprawinach ;p

Gość kosztorysantowicz
Zajrzyj na tą stronę http://aimor.pl/pierscionki . Jest tutaj duża galeria z pierścionkami więc na pewno znajdziesz coś co Ciebie zainteresuje

Gość Luiza2-0
Ja mam ten i go uwielbiam http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,4699 i jak Twoja dziewczyna nosi żółte złoto to może też jej się spodoba