Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurdu_bydzia

MUSZĘ wam opowiedzieć ten kawał o niskich facetach, do teraz się śmieję hahaha

Polecane posty

Mężczyzna niewielkiego wzrostu na dyskotece upatrzył sobie piękną blondynkę i prosi ją do tańca. Ona zmierzyła go od stóp do głowy i mówi: - Ja nie tańczę z dzieckiem. - O przepraszam. Ja nie widziałem, że Pani w ciąży. No cóż... facet pewnie inteligencją nie grzeszył :P By był choć trochę mądry, to by wiedział że do wysokich atrakcyjnych blondynek się nie startuje!!! Laska BARDZO dobrze mu odpowiedziała!! :D

Gość brunet co woli brunetki
pewnie,że do wysokich atrakcyjnych blondynek sie nie startuje bo takowe nie istnieją :D🖐️

Właśnie że z czaiłem! Kurduple powinni siedzieć na dupie, a nie startować do lasek i prosić je do tańca. A kurdupel był wyjątkowo bezczelny (albo głupi) skoro tak jej odpowiedział. Laska miała rację po prostu !!

Autorko po pierwsze nie zrozumiałas kawału. a po drugie temat , który załozyłaś świadczy tylko o Tobie .........

Gość Heureuse:)
Do teraz się śmiejesz? To znaczy, że nie znałeś wcześniej tego kawału? Toż on jest stary jak świat, z 5 lat ma minimum albo i z 8.

Nie jestem autorką, tylko autorem. W dodatku też kurduplem, jak ten z kawału Dlatego sam mając TYLKO 169 cm NIGDY nie poproszę do tańca ŻADNEJ atrakcyjnej blondyny, a tamten kurdupel był GŁUPI i to zrobił, więc laska mu odpowiedziała BARDZO DOBRZE !!! Niski facet to tak jak dziecko!

Gość ulalalalallalalaaaaa
w tym kawale to facet jest 'górą' ze swoją ciętą ripostą, chyba się śmiejesz w niewłaściwym miejscu :D

Można to rozumieć dwojako! Albo facet ma ciętą ripostę jak powiadacie i dowala lasce za to co mu powiedziała, albo po prostu jest totalnym GŁUPOLEM, który na serio myśli że ona jest w ciąży... o to biega w tym kawale! Należy go dwojako rozumieć i inteligentna osoba tak właśnie go zrozumie!!!

Gość truskawki ze śmietaną,.,
hhaha ! I zaraz , nie wiadomo skąd pełno się znalazło małych , ciężko obrażonych ,męskich karakanów . Przynajmniej wiadomo , który malutki hihihi . Zabawny temacik :D:D:D:D:D

Gość maniek , ty i tak jesteś
fajny , nawet jak jesteś " karakanem" Niektórym się to wybacza , więc spoko :p

Gość manio ciekawski =)
Ale ja podobno nie jestem karakanem :D 184 to chyba już można nazywać się mężczyzną? :D

Gość No to sorki Maniuś
👄 ❤️

Gość manio ciekawski =)
;) nic nie szkodzi

Gość gość
Że niski to rozumiem, ale że aż tak tępy !? Jak można być aż tak pokaranym ;)

Gość gość
Ten na górze dobrze mówi ! ;P

Gość gość
A mi się podobają i wysocy i niscy. Nie jestem ograniczona

Gość gość
Randka malego z wysoka.Kobieta mowi"Wejdz wyzej i mow cos,albo zejdz nizej o rob cos":)