Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jennifer1234554321

Jak się zabezpieczacie podczas stosunku??

Polecane posty

Gość jennifer1234554321

Prezerwatywa czy Tabletki? jeśli prezerwatywa, to czy pękła wam kiedyś? chciałabym spróbować z moim chłopakiem (wiecie, mój pierwszy raz) i nie chciałabym brać tabletek.. Myślicie że prezerwatywa to dobry pomysł? Pomocy... :( :( :( + czytałam że jest też coś takiego jak pigułka 'po' , ale nie wiem czy lekarz by mi przepisał receptę. :( pomocyyyyyyy :( :( :( :(

Gość jennifer1234554321
proszę o pomoc.. :(

Gość jennifer1234554321
wiecie coś może na ten temat? nie wiem co mam zrobić.. :(

Gość Labamba8656
jesli nie ebdzie przeciwskazan dla wlasnego komfortu, przyjemnosci tabsy :) ja sie pzrekonałam ze sam zapach prezerwatyw potrafi odstraszyc nie mowiac juz o uczuciu gumy w srodku :/

Gość jennifer1234554321
a bardzo czuć ten dyskomfort? wiesz.. to ma być mój pierwszy raz, i muszę się zabezpieczyć. a miałaś że tak powiem 'wpadkę?' boję się że może pęknąć.. :c

Gość jennifer1234554321
dobra ludzie, dzięki bardzo za pomoc... : | :(

Peknac moze za pierwszym i za milionowym razem - nawet dobre zalozenie nie gwarantuje ze nie peknie. Tabletki polecam goraco, swietna rzecz - chociaz niektore panie na przyklad nie lubia, bo nie chca sie hormonami bawic, bo nibt szkodliwe. Mnie akurat ta 'zabawa' wyregulowala miesiaczki (wiem kiedy przyjdzie co do godziny :)), zero skurczow, no i skoki nastrojow o wiele mniejsze. Moze idz do gina i pogadaj, on chyba najlepiej doradzi/dobierze?

Gość jennifer1234554321
chyba masz rację.. ale trochę się wstydzę. a mój partner jest starszy ode mnie.. i mówi mi żebym się nie bała, ( on już to robił parę razy) ale mi to nie przeszkadza. więc.. jest doświadczony, i nie miał jeszcze wpadki. nie wiem co o tym myśleć.. :s

Gość gumki pekaja niestety
i nie polecam. Stosunek przerywany ale tylko wtedy,gdy patrner jest zdrowy i juz ma doswiadczenie. Moze zamiast pigulek plastry?

Gość jennifer1234554321
a może gdybym użyła gumki, to było by okej?.. mój partner powiedział, że on wie kiedy skończyć, w jakim momencie ma wyjść.. myślicie że jakby wyszedł w odpowiednim momencie to też by było okej???

Gość jennifer1234554321
aha... :/

stosunek przerywany to nie jest forma antykoncepcji! Absolutnie! Ludzie, w szkole nie uczyli? Plemniki sa juz w plynie przedejakulacyjnym i MOGA zaplodnic komorke jajowa. Rany boskie....

Gość jennifer1234554321
Wredna_Baba co w takim razie mogę zrobić? przepraszam że się tak wypytuję, ale to ma być mój pierwszy raz i pod żadnym pozorem nie chcę zajść w ciążę. i jeszcze takie pytanie... czy bardzo Cię bolało podczas pierwszego razu?

Gość vbvc
ale stosunek przertwany w polaczeniu z prezerwatywa daje wieksza skuiecznosc . Prezerwatywa moze peknąc .

Gość jennifer1234554321
to myślisz że jak on wyjdzie kiedy już dojdzie do orgazmu, i będzie miał prezerwatywę, to jest o wiele większa szansa, że nie zajdę w ciążę? :)

Gość Najlepsze zabezpieczenie to:
-szklanka wody zamiast:D🖐️))

Gość vbvc
jesli nie chcesz zajsc w ciaze to załóz prezerwatywe i niech on nie konczy w srodku . Tylko zrobi kilka ruchow i wyjdzie .. Niech skonczy ci na brzuchu albo w ustach

Gość jennifer1234554321
Dzięki za radę. :) mam nadzieję że jakąś nam się uda. :) tak też zrobimy., Bóg zapłać za odpowiedź. chociaż ty mi coś podpowiedziałeś. :)

Gość my używamy tylko prezerwatyw
od 18 lat i tylko raz nam pękła,na szczęście nie wpadliśmy,użyjcie gumki ale z wyskokiem przed wytryskiem,jeśli bardzo się boisz,a facet doskonale czuje kiedy się zbliża i ma wyjąć

Gość jennifer1234554321
dziękuję bardzo za pomoc. :) mam nadzieję że się uda, i będzie dobrze. :) a takie pytanie.. CZY PIERWSZY RAZ BOLI? mój chłopak mi powiedział że jak będzie mnie BOLAŁO to mam mu powiedzieć.. myślicie że może mocno boleć? :( i czy może być tak że jego penis nie zmieści się???? ja piernicze! to by była siara dopiero ! :( :( :(

Gość ouihihi
ile ty masz lat?

Gość jennifer1234554321
17. za tydzień 18

nie bój się,jeśli facet będzie delikatny,to wszystko będzie ok,

Gość jennifer1234554321
wiesz.. obiecał mi że będzie delikatny.. myślisz że się uda? nie powinnam się bać? kiedyś musi być ten pierwszy raz. prawda? :)

jasne nie bój się,to mają być piękne chwile,a stres wszystko popsuje

Gość jennifer1234554321
dziękuję ci bardzo. :) poprawiłaś mi humor, i wiem.. że nie mam się czego bać. mam nadzieję że mój pierwszy raz będzie doskonały. Dziękuję! :)