Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę się wyżalić... 20

JUż kilka lat nie nosiłam spodenek...

Polecane posty

Takie upały a ja się kiszę. Mam 20 lat. Najpierw miałam kompleksy dotyczące łydek- że za grube i wstyd. Później stwierdziłam, że trochę przesadzam. Niestety, wtedy zaczęły bardzo wrastać mi włoski po depilacji, zapalenie mieszka włosowego= masa blizn (nadal mam problemy z depilacją). A teraz, kiedy już stwierdziłam, że mam dość długich portków na udach i pupie zauważyłam cellulit. Nie jest ogromny, ale widoczny. Walczę z nim, bezskutecznie. Chciałam się tylko wyżalić.

Gość ja Petard
przegrałaś życie

Gość jestemsobachyba
straszne

No widzisz, ja mam blizny na nogach, grube nożyska i cellulit wszędzie, do tego rozstępy wszędzie. I dlatego nie noszę. Ale Ty, z takim ledwo widocznym cellulitem? Nie przejmuj się, każda kobieta jakiś tam ma. Nie warto się kisić w długich, jak masz takie niewielkie niedoskonałości.

Gość vbvc
kazdy człowiek jest niedoskonały .. Nawet najpiekniejsza modelka swiata gdy ukonczy 70 lat wygląda nie najlepiej . Niedoskonałosc nalezy akceptować .

Gość grtyt
miej w dupie ludzi 🌻 albo kup sobie kieckę zwiewną maxi i też chłodno a nie widać nóg :)

To nie jest dla mnie straszna tragedia, bez przesady, ale wkurza mnie to. Po prostu znajome, z którymi się spotykam mają gładkie uda i jakoś mi wstyd. Zresztą mój cellulit nie jest tak ledwo widoczny, widać go dobrze, aczkolwiek jest mały.

no właśnie mam zamiar kupić jakąś sukienkę do kolan, zakryje przynajmniej ten tył ud, który jest najgorszy. Ale na miasto pozostają legginsy, bryczesy, jeansy.

Gość cOOle from Monaco
Rhówka, bzykasz sie już w koncu?

Gość fdgdgdfgdf
ćwicz jakiś pilates, rowerek, bieżnia i cellulit zniknie :) a najlepszy step na BOSU z elementami strechingu i JOGI ja chodzę i mam nogi jak modelka :D

vbvc- tak, mam więcej nierówności (grudek niewiele). Od wczoraj nowa walka, 1 h orbitreku dziennie

Gość fdgdgdfgdf
no i dobrze, ćwicz ćwiczenia i ograniczenie cukru i mnie przyniosły mega rezultaty aż sama się dziwię

Staram się, zobaczymy, czy po 4 tygodniach coś będzie widać...

Gość dsdsfsdfdfg
przeciez nie musisz nosic spodenko- gaci w ktorych widac dupsko, tylko takie np. do kolan, albo do polowy uda