Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaaaaaaaa

czy 10 lat różnicy wieku to dużo ?

Polecane posty

Gość Kasiaaaaaaaaa

poznałam faceta, on 31 lat, ja 21... dobrze mi się z nim rozmawia, z tym że ma "narzeczoną" niedługo ślub, on chce odwołać wszystko, bo jej nie kocha , tak jak powinien kochać przyszły mąż, nie układa im się, czy angażować się w to ?

Gość Looollaaa
Ja bym się nie angażowała ze względu na narzeczoną. Lepiej wycofać się szybciej niż za późno. Jednak, moim zdaniem, różnica wieku jest ok.

Gość Kasiaaaaaaaaa
no tak, on chce odwołać slub, który ma we wrześniu... bo nie chce z nia być, pokrecone to wszystko, mówi że jej nie kocha, ze nie chce z nia być

Gość muhuuu
dawaj dawaj

teoretycznie chce odwolac slub, nie chce z nia byc, ale z nią jest liczy sie co robi a nei co chciałby albo co mówi że chciałby

Gość Kasiaaaaaaaaa
no w sumie tak, pisze do mnie, wymieniliśmy się zdjęciami, dobrze mi się z nim rozmawia, przystojny , ale kurcze troche się boje z nim spotkać :)

Gość Looollaaa
Chyba, że poczekasz i zobaczysz czy faktycznie odwoła i czy na serio się rozstaną. Chodzi o to, żebyś nie została oszukana, wykorzystana, nie cierpiała potem. Lub żebyś nie musiała byc tą trzecią, lub tez żeby Tobie nie zrobił w przyszłości tak samo. Dlatego bądź ostrożna, bo to, że ma narzeczoną nie jest fajne.

Gość Kasiaaaaaaaaa
No wiem i właśnie dlatego troche się obawiam spotkania z nim, a on nalega.. mówi że chciałby mieć taka młoda dziewczyne jak ja, ułożyć sobie życie na nowo, być szczęśliwym człowiekiem, pisze że chciałby porwać mnie gdzieś na wakacje, żeby wyjechać i zapomnieć o tym wszystkim, żebym nauczyła go kochać od nowa..

Gość Looollaaa
Ale Wy tylko ze soba piszecie? w takim razie nie znasz go...

Gość Lavazza jest bardzo
Może chce odwołać ślub a może chce na koniec z tobą zaszaleć. Taki wieczór kawalerski z małolata. Bo dla niego jesteś własnie małolatą.

Gość moim skromnym zdaniemmmm
to skoro tak chce odwolac, nie kocha itp itd to już dawno powinien przerwać tę farsę a nie próbować na boku, uważam że to niezły kłamca i oszust

Gość jkdk
klamca i oszust,duzo mowi malo robi jakby chcial to by nie gadal a dzialal a odwolywal,poki co szuka skoku w bok i znalazl naiwna,CIEBIE:D

Gość Kasiaaaaaaaaa
no właśnie dlatego obawiam się spotkania z nim :/ może i macie racje, madrze pisze, rozmawialiśmy przez telefon również, ale jakoś czuje pewne obawy przed spotkaniem z nim, takim normalnym na kawe.. niewiem sama już,..

Gość dissolved girl
Ale jesteś naiwna.... dziewczyno, OPAMIĘTAJ SIĘ. Przecież w ogóle nie znasz tego faceta!

Gość dissolved girl
Kuźwa... nie wiem, co on Ci tam jeszcze pisze, ale to, co tu piszesz NIE JEST MĄDRE. "chciałby mieć taka młoda dziewczyne jak ja, ułożyć sobie życie na nowo, być szczęśliwym człowiekiem, pisze że chciałby porwać mnie gdzieś na wakacje, żeby wyjechać i zapomnieć o tym wszystkim, żebym nauczyła go kochać od nowa.." przecież to tanie ściemy, które może walić każdy... :o

Gość Looollaaa
Myślałam, że go znasz. Jednak skoro to tylko takie pisanie, rozmowy telefoniczne... Wtedy można każdą bajeczkę opowiedzieć. Jesteś na razie w dobrej sytuacji, bo możesz urwac kontakt, odmówić i tyle. Moja ostateczna rada jest taka, żebys się nie zgadzała i zaprzestała z nim kontaktu. Nawet go nie znasz, a możesz się wpakować w jakieś bagno.

Gość Kasiaaaaaaaaa
no wiem, dlatego chyba nie zaryzykuje spotkania z nim.. :/

Gość Kasiaaaaaaaaa
czy na moim miejscu umówiłybyście się z nim na kawe ? tak po prostu pogadać ? czy raczej nie?

Gość dissolved girl
Ja bym w ogóle urwała kontakt, bo nienawidzę takich ściemniaczy i bajerantów.

Ogolnie 10 lat to nie jest wielka roznica ale nie uwazam zeby dziewczyna w wieku 21 lat powinna sie brac za takiego faceta .

Gość Kasiaaaaaaaaa
mój eks miał 26 lat, ale to on dopiero zachował się jak gówniarz...

Gość Kasiaaaaaaaaa
pisze żebym dała mu szanse, żebym pozwoliła jemu mnie poznać, he he, zgłupialam już :D

Gość Lavazza jest bardzo
no proszę cię...za 2 miesiące ma slub. Pewnie chodzą po rodzinie i gości zapraszają a w wolnym czasie ciebie bajeruje. Daleko mieszkacie od siebie?

Gość Kasiaaaaaaaaa
on Grodzisk Mazowiecki a ja Wawa

Gość dissolved girl
Za to ten facet jest porażająco dojrzały :D biedny misiu, nieszczęśliwy ze swoją narzeczoną, pewnie to zła kobieta, siłą go przed ołtarz ciągnie! No wybaw misia z opresji, bo sam nie da rady, no wybaw!