Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyu

Miałam wchoraj wypadek, sprawca uciekł a ja lezałam na jezdni :(

Polecane posty

Gość tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyu

Musze z kims pogadac... wczoraj jechałam rowerem drogą wojewódzką, tak przejechać się 15km w ramach odchudzania, jestem troche....za duza. Ruszyłam w droge, byla godzina 9 rano, sloneczko swiecilo..obok jezdni jechac nie moglam byla tam trawa wymieszana ze żwirem nie dalo sie jechac..dlaczego jechalam az tak daleko? U mnie w miescie prawie wcale nie ma sciezek rowerowych i fajnych miejsc do jazdy.. Jechalam samym brzegiem, tym bialym pasem na roku nie wiem jak sie to nazywa, tak by jak najmniej przeszkadzac samochodom, w pewnym momencie nie mogli mnie wyprzedzic bo z przodu jechalo kilka aut,postanowilam zjechac na bok i wtedy auta przejechaly a za mną jechal rozpędzony tir, nie minąl mnie tylko jechal prosto nie wiem jak to sie stało ale zachaczyl o mnie albo podmuch wiatru zepchnąl mnie na niego? nie wiem..stracilam rownowage, przewrocilam sie, 10 cm i nie mialabym ręki , przejechala by mi ją druga naczepa..gigantyczny samochod ciezarowy :( 50 metrow dalej zwolnil a po 3-4 sekundach znow ruszyl.chyba widzial ze sie jakos czołgam na trawe i podnosze :/ na szczescie nic mi sie nie stało, ukruszyl mi się ząb, stłuklam sobie reke..teraz mnie boli az podniesc jej nie moge , zakrwawione kolano kierowcy przejezdzali i nic zapamietalam tylko poczatek tablicy -- PZ -- chcialm dobrze, chcialam o siebie zadbac, uwazalam na drodze i malo zycia nie stracilam:(

Gość eeee45
prowo, był taki temat tylko z tym że wjechałaś w dom czy coś 🖐️

Gość weeewrerw
pz to poznań, a jak powszechnie wiadomo poznaniacy to najgorsi kierowcy w polsce... w dodatku chamy i buraki w większości :classic_cool:

Gość cOOle from Monaco
kup sobie rower stacjonarny, słonico!!! :p

Gość weeewrerw
najgorsi zaraz po warszawiakach ;)

Gość fd,03200
potwierdzam, najwieksze bydło to Poznań, Wrocław i Warszafka + niektore krakusy

Gość trrrrrrr
Poznań, to PO :) Pz to okolice, np Swarzędz Nie ważne skąd, ale burak jak nic, jak tak można???? Może nie chciał, niecelowo, ale sam fakt, ze nie pomógł, nawet nie zapytał, cokolwiek...

Gość a co ja mam powiedziec????
Mnie kiedys by zabił facet w lusksusowym autku, wracałam pieszo, zatrzymal sie ale nie zeby zapytac czy nic mi nie jest tylko zeby mnie zwyzywać od szmat idiotek debilek i dziwek :O

Gość moze powinnas
jakas kamizelke sobie zalatwic. ostatnio mandat ci sie upiekl

Właśnie ostatnio jechałam samochodem z Częstochowy do Katowic i widywałam rowerzystów jadących poboczem za linią ciągłą .. jednak uważam to za brak wyobraźni gdyż nie oszukujmy się podmuch od przejeżdżających (często pędzących tirów) jest przerażający. Często tacy kierowcy są zmęczeni i mniej skoncentrowani na drodze.

Gość ????
po lesie sobie jezdzij I bedziesz miec swiety spokoj. A z ludzmi sa tylko wiecznie problemy jakies. Wydawaloby sie, ze na drodze skupisko ludzi a nawet nikt Ci nie pomogl. To juz bez ich udzialu bezpieczniejsza bedziesz.

Gość ????
po lesie sobie jezdzij I bedziesz miec swiety spokoj. A z ludzmi sa tylko wiecznie problemy jakies. Wydawaloby sie, ze na drodze skupisko ludzi a nawet nikt Ci nie pomogl. To juz bez ich udzialu bezpieczniejsza bedziesz.