Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tukaluka

kobiety co byście zrobiły?

Polecane posty

Gość tukaluka

Co byście zrobiły na moim miejscu? Spotykałam się z pewnym facetem wiele miesięcy temu jednak skończyło to się. on co jakiś czas przypominał o sobie, odzywał się ale nie robił żadnego konkretnego kroku, ja w sumie nigdy się nie odezwałam pierwsza tylko odpowiadałam grzecznościowo. kiedyś nawet przepraszał mnie i stwierdził, że jest idiotą. ostatnio dostałam od niego wiadomość, w której podał mi swój aktualny adres i powiedzmy, że napisał, że mnie pragnie (użył innych słów ale nie będę ich przytaczać) po czym dodał, że teraz zrobię z tym co będę chciała i właśnie jakie jest wasze zdanie? co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość cjsbcjbs kcbsjkcbksnjbc ,ksmc
zlekcewazyłabym taką wiadomość

Gość tukaluka
kurde czuje sie jakby potratowal mnie jak latwa panienke, ktora tylko czeka na jedno jego sinienie i juz do niego biegnie;/

Gość majka182
pewnie olej gościa, nie jest tego wart. Ja sama byłam w takiej relacji, i było identycznie

Gość tukaluka
generalnie zastanawia mnie tylko czy nie napisac mu czegos taiego, ze jest po prostu swinia, ale czy to ma sens?... co by pasowalo w taiej sytuacji?

Gość majka182
a skąd jesteś autorko jeśli można wiedzieć? Może ta sama osoba się tak nami bawi ;)

Gość tukaluka
ze stolicy, mam wrazenie ze coraz wiecej takich popaprancow po swiecie chodzi

Gość majka182
ale numer, ja też, czy jego imię nie zaczyna się na R? To by było dobre... zgadzam się że pełno takich teraz...

Gość tukaluka
nie to on;)

Gość majka182
;) świat jest mały i dlatego nic by mnie już nie zdziwiło, dlatego zapytałam. Uważam że nie ma sensu nic takiego do niego pisać, bo to wogole do niego nie dotrze. Najlepiej przestać się z nim kontaktować, może zmienić nr. A jak długo się spotykaliście? Może tak się przyzwyczaił, że wytrzymać nie może bez Ciebie

Gość tukaluka
nie spotykaliśmy się jakoś strasznie długo, parę miesięcy, co prawda on mi póżniej wyznal, ze sie zakochal, ze bardzo mnie szanuje ale w zaden sposob nie walczyl o nasza znajomosc i teraz wyskoczyl z czyms takim;/ szczerze to sie sama dziwie, ze okazal sie az takim idiota, a naprawde uwazalam go za w miare normalnego faceta najgorsze jest to, ze on teraz miesza calkiem blisko mnie i moge niechcacy czasami na niego wpadac, chociaz jeszcze sie to nie trafilo

Gość tukaluka
dzieki za rade;)

Gość majka182
Niektorzy sa niedojrzali emocjonalnie, on sie do nich zalicza. Moze jak Ci mowil ze sie zakochal to liczyl na to ze przez to sobie Ciebie podporzadkuje i bedziesz na kazde zawolanie itd zalezy jeszcze czy jak to mowil to byz trzezwy, czy po alkoholu. Bo jak taka sytuacje wlasnie mialam Przepraszam za brak polskich znakow, klawiatura sie poprzestawiala...

Gość majka182
Mu bardzo musial odpowiadac taki zwiazek bez zobowiazan. Moze mial oficjalnie kogos, rodzine. Wtedy by to pasowalo