Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna matka .

Moja córka wraz z szefem ? ona ma dopiero 18 lat .....

Polecane posty

Gość Smutna matka .

Moja 18letnia córka znalazła sobie pracę na wakacje, od października zaczyna studia. Pracuje w biurze, prace załatwił mój mąż, bo ten szef to taki kolega. Ale ostatnio mam pewne niepewności, bo do niego. Córka pracuje w tym biurze od lipca, jest zadowolona . Ale od pewnego czasu, ona ma nowe rzeczy w pokoju, jakieś buty, perfumy i wczoraj zajrzałam do jej portfela to 300 zł było ;/ . A doskonale wiem, że ma jeszcze konto w banku, i na nim ma pieniądze, bo dzisiaj z nią byłam bo wypłacałam rachunki musiałam zrobić. Ona ma ze mną konto ( jak coś ). Nie wiem co robić, kiedy jej nie było spisalam na kartce nazwę firmy butów i perfum. Zdziwiłam się bo ja na takie rzeczy musiałabym oszczędząc przynajmniej 4 miesiące. Raz byłam u niej w firmie, bo znalazłam papiery na jej biurku, to postanowiłam zanieść, a po drugie sprawdziłabym jakie ma warunki. To babka( koło 50 ) mi mówi, że szef i moja córka na spotkanie jechali ważne. Dziwnie się spojrzała na mnie, nie rozmawiałam o tym z corką , ona jest pełnoletnia, a jakbyśmy się pokłóciły, to ona by się do koleżanki przeprowadziła. Już raz tak było. Mój mąż zachowuje się dziwnie, mówi, że to jego kumpel nic się nie stanie. ( mój mąż to mechanik samochodowy, a ten szef w biurze, zawsze mąż dostaje od niego jakiś napiwek). Mam wrażenie, że on nie martwi się o córkę, tylko o ich przyjaźń. Powiedzcie co mam robić; C ????? Jestem zrozpaczona

Gość o boże kobietooo
daje dupy mu a ty nic hahaha

Gość chyba cie kobietoo
popieprzyło, kto ją zatrudnił ?

Gość uwazaj i daj jej gumki.
Daj jej gumki - durex