Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra............

czy myslac o innym mezczyznie bedac w zwiazku to zle?

Polecane posty

nie chciala bym z innym! tylko mam te mysli jak by to bylo z tym kolega...i boje sie tego. moze tez tak to przezywam bo cierpie na nerwice natrectw nie wiem

Gość kasaa
zadbaj o atmosferę,zmień coś w wyglądzie,może rutyna się wkradła?jak mąż jest dobry to nie warto tego psuć

Gość jagódka-niebudka
ciekawe jest to co piszecie tu o wypaleniu uczuć.. ja mam taką sytuację, że facet który jest w związku od kilku lat chce ze mną przygody ale otwarcie deklaruje że nie odejdzie od partnerki. i co ja mam o tym myśleć? że mu na niej zależy czy nie? bo jeśli by mu zależało to zgodnie z tym co piszecie nie chciałby ze mną niczego..

Gość jagódka-niebudka
ciekawe jest to co piszecie tu o wypaleniu uczuć.. ja mam taką sytuację, że facet który jest w związku od kilku lat chce ze mną przygody ale otwarcie deklaruje że nie odejdzie od partnerki. i co ja mam o tym myśleć? że mu na niej zależy czy nie? bo jeśli by mu zależało to zgodnie z tym co piszecie nie chciałby ze mną niczego..

Gość kasaa
:D

Gość kasaa
:D

a co jeśli facet który jest w związku chce przygody z inną i deklaruje że nie zostawi partnerki? zależy mu na niej czy nie? gdyby zależało nie szukałby przygód..?

Gość kasaa
ej coś się zacina i po 2 razy mi się wtawiło

nie chciala bym miec tych mysli, wogole to bym chciala zeby mi sie inni nie podobali! a moze podpowiecie jak mezczyzni lubia byc podniecani i takie tam? wiem ze to glupie pytanie:) ale pytam

nie chciala bym miec tych mysli, wogole to bym chciala zeby mi sie inni nie podobali! a moze podpowiecie jak mezczyzni lubia byc podniecani i takie tam? wiem ze to glupie pytanie:) ale pytam

mi tez zacina

dzieki wam wszystkim za dobre rady:) postaram sie o nim nie myslec. Niechce zepsuc tego co jest miedzy nami. Wiele kobiet by chcialo takiego meza jak ja mam:) chodz ma tez wady....