Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pessimistic

Moje nogi, nogi, nogi. :(

Polecane posty

Cześć Wam, co sądzicie o moich nogach? Mnie osobiście nie podobają się wcale. Uda mam jak patyczki, a łydki za to masywne.. rolki zrobiły swoje. : ) Dodatkowo lewa noga jest jakaś krzywa.. Ogółem, jestem na NIE. A Wy, co sądzicie?

Gość igaaaaaa
jest ok, jedrna i zdrowo wygladajaca skora, zero cellulitu udami sie nie przejmuj bo jeszcze zdazysz przytyc sa troche krzywe ale nic na to nie poradzisz ogolnie na plus

Gość ładne nogi naprawdę
ładne nogi naprawdę masz ładne kolana, rzadko która kobieta ma ładne kolana ja mam cholerny celulit nad kolanami, kurde wszystkie laski mają celulit z tyłu ud a ja mam nad kolanami i nie mogę nosić mini

Przeciez wiemy o co tak na prawde chodzi! O mój bosch ale mam grube\patyczkowate nogi ale tak naprawdę to myslę że sa ładne wstawie na kafe niech te grube , biedne nolajfy widzą moje dwa koniki którymi chodzę przez życie. Ciao A co do nózek bossskie kochhhana , najładniejsze jakie widziałam zadowolona? takiej odpowiedzi chciałaś? Natym forum takiej nie dostaniesz bejbe...

Gość ładne nogi naprawdę
ładne nogi naprawdę masz ładne kolana, rzadko która kobieta ma ładne kolana ja mam cholerny celulit nad kolanami, kurde wszystkie laski mają celulit z tyłu ud a ja mam nad kolanami i nie mogę nosić mini