Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska_americanna

kosmetyki fm

Polecane posty

Gość miska_americanna

witam, moja koleżanka została niedawno ich konsultantką. Ona bardzo zachwala te kosmetyki, i nie powiem- oferta jest na prawdę interesująca, ale chciałam spytać kogoś obiektywnego, kto na tym nie zarabia :P znacie? kupujecie? możecie coś o nich powiedzieć? warte uwagi?

Gość sandi-travolta
ja sie o tej firmie dowiedziałam od kolezanki, kupiła mi na urodziny zestaw do ust (mam straszne problemy z pierzchnięciem warg ;( ) piling cukrowy i jakiś balsam. na prawdę był zajebisty, dwa dni i moje usta wyglądały idealnie. jak zaczeły sie kończyć, padło pytanie "gdzie kupiłaś?" - dostałam katalog do ręki, jako wielki leniuch wybrałam jeszcze podkład i cienie chyba. tanie nawet to było, pomysląłam zobaczymy co to jest. reasumując- ceny sa na prawde w porządku, nie wiem jak to wygląda, jeśli ktos zamawia na własna ręke, bo ja wyręczam sie kolezanką, wiem że dostaje je szybciutko, że są na prawdę wysokiej jakości. tak więc polecam. używam kremów do rak, kosmetyków do twarzy, i róznych duperelek z tych katalogów do domu, bo to tanie i wygodnie, a mój york pachnie pieknie po tym szamponie dla psów. no i ten piling do ust- poezja, polecam każdej dziewczynie która ma problemy z wargami!

Gość sandi_travolta1
ja sie o tej firmie dowiedziałam od kolezanki, kupiła mi na urodziny zestaw do ust (mam straszne problemy z pierzchnięciem warg ;( ) piling cukrowy i jakiś balsam. na prawdę był zajebisty, dwa dni i moje usta wyglądały idealnie. jak zaczeły sie kończyć, padło pytanie "gdzie kupiłaś?" - dostałam katalog do ręki, jako wielki leniuch wybrałam jeszcze podkład i cienie chyba. tanie nawet to było, pomysląłam zobaczymy co to jest. reasumując- ceny sa na prawde w porządku, nie wiem jak to wygląda, jeśli ktos zamawia na własna ręke, bo ja wyręczam sie kolezanką, wiem że dostaje je szybciutko, że są na prawdę wysokiej jakości. tak więc polecam. używam kremów do rak, kosmetyków do twarzy, i róznych duperelek z tych katalogów do domu, bo to tanie i wygodnie, a mój york pachnie pieknie po tym szamponie dla psów. no i ten piling do ust- poezja, polecam każdej dziewczynie która ma problemy z wargami!

Gość waleria_grzadka-rzadka

Gość hhhhhhtttttttttt
Kolezanka probowala mnie w to wciagnac, nawet dala mi perfumy gratis, owszem na korku pachna ladnie, ale na moim ciele maja tak intensywny zapach ze nie moge ich uzywac. Nic innego nie stosowalam z tej firmy wiec nie moge powiedziec. A na spierzchniete usta najlepsza jest zwykla wazelina.

Gość waleria_grzadka-rzadka
sorry za spam na górze, ale miałam problemy z wrzuceniem wypowiedzi ;/ na usta bez problemów może i tak, ale uwierz- jak masz problemy to wazelina nie działa. znaczy działa- ale na krótko ;/ a ten piling jest mega. miałam kiedyś taki też z jakijś innej firmy, ale wycofali ze sprzedazy w rossmanie, to ratuje sie czym moge, i to polecam gorąco. a o zapachy> ja też miałam te próbeczki kiedyś, fajna sprawa, bo można powąchąc, popróbowac. ja z zasady lubie delikatne, i po prostu trzeba dobrać. choć fanka kupowania perfumów nie w sklepie nie jestem, nie wiem jak można z katalogu kupowac zapachy :P wiadomo, różne są rzeczy i połowa asortymentu jest niewarta uwagi, ale czasami znajda się perełki, jak wszedzie :)