Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EVEline81

Stosunek bez zabezpieczenia w 21 dniu cyklu

Polecane posty

Gość EVEline81

Mój cykl trwa 30 dni,w 21 dniu cyklu (powinien to być mój pierwszy dzień niepłodny) kochałam się z mężem dwa razy pod rząd bez zabezpieczenia, w tym pierwszy finał w buzi, drugi natomiast w środku w pochwie. Przerwa między stosunkami wynosiła ok. godziny. Dlatego moje pytanie brzmi czy mogę być w ciąży? Teoretycznie mogę bo wiadomo nigdy nie można wykluczyć na 100%. Ale bardziej interesuje mnie jak duże jest ryzyko? Zdaję sobie sprawe z tego iż cykl bywa ruchomy i równie dobrze mógł być to dzień płodny. Czy w takim wypadku: seks w ostatni dzień płodny z wytryskiem w pochwie, czy plemniki są wstanie przeżyć i zapłodnić ? Mam świadomosć że w trakcie dni niepłodnych ten śluz w pochwie kobiety nie sprzyja plamnikom. Może moje pytanie jest głupie i sięga podstawówki ale proszę o konkretne odpowiedzi.

Gość 26 lat
no pewnie ze możesz zajść w ciązę..nikt tu Ci nie powie czy miałaś juz owulacje i będzie ciąża czy nie. Biorąc pod uwage tutejsze "historie z forum", dziewczyny bez stosunku zachodziły w ciąże i to jeszcze w okres :P ..heh. Także wszystko możliwe. W dniu spodziewanej miesiączki test i tyle.

Gość mam podobny cykl
też 30 dni i owulacje mam na 16 dzień,znam kilka dziewczyn które mają identycznie,więc jeśli w twoim przypadku też tak jest to miałaś dzień niepłodny.ale dla bezpieczeństwa zrób test ciążowy rozwieje wszystkie wątpliwości.

Na jakiej podstawie twierdzisz, że 20. dnia cyklu masz ostatni dzień płodny? "Czy w takim wypadku: seks w ostatni dzień płodny z wytryskiem w pochwie, czy plemniki są wstanie przeżyć i zapłodnić ?" Przeżyć? Chyba masz na myśli to czy zdążą dotrzeć do jajeczka zanim ono obumrze. Pełny stosunek podczas dni płodny to statystycznie 25% szans na ciążę.

Gość EVEline81
Owulacje miałam 16 dnia cyklu,więc tak myślę,że 21 dzień to mój pierwszy niepłodny. No chyba że źle liczę dni płodne i niepłodne.

Gość Tak to wlasnie jest
Dni płodne się obserwuje.Mężatki a pstro we łbie ,ale najważniejsze jest sie pobzykac,a potem mysleć :D