Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abizibzala

Samobójcy

Polecane posty

w niedzielę wieczorem wróciłam z chłopakiem do domu od rodziców, zdążyłam dojechać i mama zadzwoniła że mój brat cioteczny nie żyje, powiesił się zostawił rodzicom list. Nie mogę już wytrzymać ciągle mnie to męczy:( serce mi krwawi na myśl o nim

Gość kasaa
z jakiego powodu napisał?nieraz człowiek nie wytrzymuje psychicznie,smutne:(

Gość taka23
jeny.................... ja mam 23 lata.... człowiek się tak bardzo zmienia... w wieku 16 lat miałam 2 próby samobójcze, gdyby nie mój ojciec, nie pisałabym dziś tych słów. miałam depresję, wiadomo zawód miłosny, kłopoty w domu (rodzice się rozeszli), kłótnie, towarzystwo. mój ty smutku, dziś mam 23 lata i kocham życie! niedługo wychodzę za mąż, mam tyle planów. moja historia pokazuje jak różne może być życie. ech, bardzo współczuję Tobie i Twojej rodzinie :(

Gość oiouiu
ale jaka byla przyczyna?

Gość przykre
....

listu nie czytałam bo dopiero jutro wracam i pojadę na pogrzeb,zresztą co miałabym powiedziec jego matce czy mogę przeczytać list? wyobrazacie sobie jak ona cierpi, nie miałam pojęcia że ma jakieś problemy przecież niedawno był ślub i teraz dziecko jezu:(

Gość tgee35g
abizibzala moze to nie jego dziecko i dlatego sie powiesił.re

nawet. gdyby nie było jego to wychował by je znam go z tego powodu nie zrobił by sobie nic, ale nie potrafię sobie wytłumaczyć dlaczego :(

a najgorzej boli mnie to że spory czas temu poklocilam się Z nim i jego rodzina i nie zdążyłam nawet z nim porozmawiać i wytłumaczyć:(

Gość cogdziekiedy
moze depresja. Ja troche w tym temacie siedzialam. Tez bylam na skraju. Widocznie chcial naprawde odejsc. Zrozumiesz po jakimsc dluzszym czasie. Tylko ze samobojcy to egoisci. Mnie tylko ta mysl powstrzymywala , bliscy.

Gość jak znajde to wysle ci
cos poczekaj 5 minut

Gość tomek 01
przykre

byłam dziś na pogrzebie,jak zobaczyłam go w kaplicy w trumnie Jezu:( Wyglądał na dużo starszego paznokcie miał sine;( tak się rozpłakałam że aż robiło mi się słabo,dowiedziałam się że powiesił się w szopie znalazła go żona i on sięgał nogami do ziemi podobnież tak jakby siedział:(