Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtrhth

lubicie ogolnie ludzi??

Polecane posty

Gość gtrhth

bo ja niezbyt:o paskudni wstretni oblesni zlosliwi zadufani jeden drugiemu by oczy wydrapal

Gość vbm
mysle tak samo jak ty

Gość chyba w snach
Lubie ;)

Nie. Już wole towarzystwo świń w chlewie pełnym obornika i żrącego gardło amoniaku w powietrzu.

Gość ????
NIE. Wole zwierzeta, z tymi jest mniej problemow I sa bardziej godni zaufania.

Gość karol1984
ja nienawidze.....

Gość b;;;;;;;;;;alnf
nie, bo sa falszywi

Gość dewdds
nie nawidze!!!! masz racje sa: paskudni oblesny maja kazdego w dupie itp.......

Gość może jednak bez niku
Jesli ktoś nie lubi ludzi najwyraźniej nie lubi siebie.Bo przecież sam też jest człowiekiem.

Gość na_kolana
nie lubie ludzie. nie lubie zwierzat. w sumie to nikogo nie lubie. co dziennie sie mecze z ta paskudna zaraza. a mimo to mam znajomych, zapraszaja mnie na imprezy, grille i inne ciulstawa i wkurzaja sie ze sie nie pojawiam. a jak juz przyjde to jest afera ze 'milord zaszczycil' nie kumam ludzi :(

Gość snakee
Nie...nie lubię! są obłudni!

Gość katkajaniczkowa
a ja ludzi lubię , gorzej z bydłem którym motłoch się zwie , zwierzęta też kocham ale bydło to gonię na kilometr.... dziś miałam jazdę z takim bydlakiem płci żeńskiej, chciała mnie sprowadzić do parteru....okropne bydle!!!! jeszcze o tym myślę brrrrrrrr żeby jej się te doklejane rzęsy powywracały w przeciwnym kierunku!!!

Gość może jednak bez niku
Coś mi tu nie pasuje.Wszyscy nielubiący człowieka wypowiadacie się z pozycji "oni,ludzie"a wy co,kosmici,nadludzie może? Wygląda to tak jakbyście uważali się za lepszych od innych gdy tymczasem w tym co piszecie pełno jest zółci.Pewnie inni mówią o was-cytat gtrhth wstretni oblesni zlosliwi zadufani jeden drugiemu by oczy wydrapal to Wasz autoportret.

Gość ja tam otaczam ie ludzmi
ktorych bardzo lubie. Poza tym nikt nie jest bez wad, wiec tram sie w ludiach zauwazac fajne trony, choc czaem sie nie da. A za zwierzetami szaleję i kocham wszyatkie bez wyjatku, zwlaszca te najbrzydsze kundle. I jak wiedze czlowieka prowadzacego taka szkarade, to zaraz go lubię, bo przeciez wiadomo,ze nie dla szpanu psa trzyma tylko z milosci.

Gość na_kolana
jasne ze za lepszego sie uwazam. toć napisalem ze mowia ze 'milord zaszczycil', a mimo to zapraszaja. zwierzat i dzieci tez nie lubie. ostatnio zauwazylem ze te drugie to chyba jakos wyczówaja. nie podchodza blizej niz na metr :)

Gość _____________________
W wiekszosci mamy tak, ze oceniamy wg siebie wiec tym od bo ja niezbyt paskudni wstretni oblesni zlosliwi zadufani jeden drugiemu by oczy wydrapal gratuluje serdecznie _________________

Gość wheidfhw
od ludzi wolę zwierzątka:)

Gość na_kolana
ja dodam jeszce ze: - wkurwiajacy i marudni, skoncentrowani na swoich problemach i ograniczeni a teraz czekam na gratulacje.

Gość ????
do moze jednak bez nicku Wez sobie pierwsza z brzegu ksiazke o psychologii I zwroc uwage jak wypowiadaja sie ludzie majacy wiedze o tym co napisalas I porownaj ze swoim ''elaboratem'' I zanim postawisz teze bez udowodnienia oceniajac kogos kogo zupelnie nie znasz, zastanow sie kto tak robi.

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie bardzo. Jestesmy jak pasozyt dla Kuli Ziemskiej, powinnismy wszyscy wyginac czym predzej.