Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enjastrach

panicznie boję się zrobić prawko kto jeszcze ?

Polecane posty

Gość enjastrach

a mam 25 lat wiem ze w życiu jest bardzo potrzebne ale nawet jako pasażer odczuwam strach żeby nic się nie stało tyle że mam dużo osób rodziny z kim jeździć itp

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
ja nie zdałam już 6 razy i wszystko przez nerwy :( a jeździć umiem bardzo dobrze, wielokrotnie zdarzało mi się już jeździć (sytuacja mnie zmusiła bo przecież nie pozwolę pijanemu prowadzić samochodu) ale na egzaminie zawsze coś głupiego zrobię z nerwów :( np zapomnę kierunkowskazu - egzaminator mnie o tym poinformuje, wtedy cała zaczynam drżeć, mam ochotę się rozpłakać w tym samochodzie i wtedy coś odwinę...

Gość enjastrach
ale przynajmniej miałas odwagę spróbować to sukces

Gość looooooooollllllll
"a jeździć umiem bardzo dobrze" "np zapomnę kierunkowskazu" "wtedy cała zaczynam drżeć, mam ochotę się rozpłakać w tym samochodzie i wtedy coś odwinę..." rzeczywiście umiesz jeździć bardzo dobrze :D

Gość enjastrach
to też mnie przeraża brak zaufania do innych kierowców pieszych itp

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
lolu chodziło mi o to, że np z instruktorem czy nawet sama prywatnie samochodem mamy/narzeczonego jeżdżę bez błędów, technikę mam opanowaną. tylko na myśl o egzaminie zżerają mnie straszne nerwy, biegunki już mam dzień wcześniej z nerwów, trzęsę się, zapominam wszystkiego za każdym razem jest tak samo. raz nawet wykupiłam instruktora żeby siedział z tyłu ale to nic nie dało i tak się stresowałam

Na początku stresowałam się myśląc o egzaminie ale po głębszym zastanowieniu stwierdziłam,że jak nie zdam to znaczy,że nie nadaję się na kierowcę po prostu. Teraz podchodzę do tego na luzie :)

Gość kicialili
Witaj. ja tez sie strasznie balam isc na prawko. poszlam tylko dllateg bo balam sie nowych egzaminow. wczesniej nawet nie wierzylam ze kiedys pojde i ze rusze i bede jezdzic. zdalam prawko za 3 razem. malo co jezdze teraz bo w sumie sie troche boje:( ale prawko mam;p

Gość kryjących
op

Gość kikamikasrika
najgorzej jak jeżdżą po ulicy takie cwaniaki po 18 lat ...