Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiwi899289

nieznajomy na fb- wtf?

Polecane posty

Gość Kiwi899289

A wiec ostatnio dostalam zaproszenie do znajomych od osoby ktorej nazwiska na pewno nie znam. Zajrzalam na profil tej osoby, a tu prawie zadnej informacji. Okazuje sie ze osoba ta zalozyla profil kilka godzin przed wyslaniem mi zaproszenia i ma tylko kilku znajomych , kazdy w zasadzie z innego kranca polski (Katowice, Warszawa, Nysa itp.). Znajomi ci wygladaja na zupelnie przypadkowych, pomyslalm ze to moze jacys kolekcjonerzy znajomkow ,ale jeden z nich mial tylko 70 znajomych wiec.... W kazdym razie co mam myslec o tym wszystkim, czemu dostalam to zaproszenie (tzn. jakie moga byc mozliwosci? ) ? PS. Osoba ta jest osobnikiem plci zenskiej i w zasadzie w googlach nic o niej nie znalazlam za bardzo. Aktualnie ma 9 znajomych (jak mnie zapraszala miala tylko 3) Subskrybuje za to az 17 profili. Zauwazyłam ponad to ze wsrod tych 9 znajomych 2 osoby maja tak samo jak ja na imię ( oraz ich nazwisko ma 2 pierwsze litery takie same)

Gość Kiwi899289
do znajomych na facebooku of course...

Gość ktoś założył i chce
zajrzeć na twój profil bo masz coś ukryte. Albo jakiś inny bot co zaprasza jak leci a znalazło się tylko 9 naiwniaków co przyjmują wszystkich nic innego rozsądnego do głowy nie przychodzi

Gość Kiwi899289
a jak sprawdzic czy to bot? bo udalo mi sie namierzyc na jaki mail zostal zalozony ten profil , wiec to chyba nie bot? a co do tego ,ze ktos chcial zajrzec na moj profil - a skad mam wiedziec czy wlasnie ja bylam celem? a moze ktos inny byl celem ,a ja mialam byc tylko fakeowym znajomym? jak to sprawdzic?

Gość ktoś chce nazbierać
Macków czy innych Tomków z całego kraju. ZMienić nazwę profilu na Tomki Łączmy się i sprzedać bazę adresów :P

Gość odrzucić zaproszenie
i nie przeżywać jak prawiczek :classic_cool:🖐️

Gość Kiwi899289
"Macków czy innych Tomków z całego kraju. ZMienić nazwę profilu na Tomki Łączmy się i sprzedać bazę adresów" no raczej bo cos m wolno przyrastaja znajomi i sa oni roznej plci i o roznch imionach...

Gość Kiwi899289
* no raczej nie