Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salamannnndddrrraaaa

Przedluzanie wlosow

Polecane posty

czy ktoras z was tutaj ma moze przedluzane wlosy ?? a jak tak to jakim sposobem..? bo kiedys przedluzalam ringami, i katastrofa, a teraz stwierdzilam ze wydam troche wiecej kasy i chce sobie przedluzyc wlosy metoda na ultradzwieki.. ale boje sie ze znowu bedzie to samo... :/

mam pasemka, gdzies 3 kolory na glowie, takze ostatnio zaplacilamm 300 zl za takie wlosy ( wygladaly jak moje) a jak je dopielam to masakra... wiec nie, raczej juz takich nie kupie :P

mam pasemka, gdzies 3 kolory na glowie, takze ostatnio zaplacilamm 300 zl za takie wlosy ( wygladaly jak moje) a jak je dopielam to masakra... wiec nie, raczej juz takich nie kupie :P

bo wygladaja calkowicie innaczej niz moje.. kiedys mialam cale blond wlosy, i jak je dopinalam to bylo super, ale teraz doprowadzam wlosy do moje koloru pomalu, i niestety nie kupie takiego zeby nie bylo widac ze sa dopinane... :(

moja kolezanka doczepia juz od 2 lat metoda ultradzwiekowa, i jej wlosy jej urosly i teraz tylko je zageszcza... wogole jej wlosow nie zniszczylo :) wiec chyba zaryzykuje.. :) chcialam tylko sie dowiedziec czy ktora tu z was miala moze przedluzane wlosy ta metoda i co o niej sadzi :)

Gość lookapoca
slyszalam zeto podobna dobra metoda na przedluzenie wlosow.

Gość hyhy
przedluzanie wlosow to najwieksza gupota !!! nie niszcz sobie wlosow !!