Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolitka000

;((((((((

Polecane posty

Gość Lolitka000

nie mam już sił .. miesiac temu urodziłam dziecko .. a ojciec dziecka sie wypiera w to napisał mi dużo różnych przykrych słow załamana jestem .. w akcie uro. jest nn .. nie chcem nic od niego ;( jakim trzeba byc człowiekiem zeby dziecka sie wypierac ????

Gość karmi000
współczuję Ci... A sama mieszkasz czy z rodzicami?

Gość Lolitka000
z mamą .. ale ona też już do szału mnie doprowadza ;(((((((( jeju kocham ponad wszystko dziecko swoje ale nie wytrzymuje tej ciągłej presji ze strony rodziny ;(((

Gość karmi000
a ile masz lat? Czy twój facet od początku nie chciał dziecka? Czy jak to było?

Gość Lolitka000
mam 19 lat , a ojciec dziecka po wakacyjna milosc po tem kontakt zerwal ze mna jak sie dowiedzial ;/

Gość karmi000
To jesteś moja rówieśniczka. Kurcze naprawdę mi Ciebie żal. Ją akurat mam taki szczęście ze gdybym zaszła mój narzeczony by był szczęśliwy. Kurcze nie martw się nim nie jest Ciebie wart. Jeszcze ułożysz sobie życie. Masz dopiero 19 lat. I napewno niech płaci alimenty! Nie możesz mu tego podarować! Musisz się trzymać dla swojego dziecka.

Gość Lolitka000
ja od niego kochana nic nie chcem pisałam z nim własnie bo tel nie odbierał i powiedzial ze ma wj ;/ ma 24 lata wiec myslalam ze bedzie chociaz troche ogarniety ;/ ;(

Gość karmi000
Ale nie możesz tak sama zostać niech poniesie konsekwencje za swoje czyny... Nie daj się mu! Taki stary a taki głupi! Ją rozumie ze po tym a Ci zrobil nie chcesz nic od niego. Ale właśnie musi odczuć to ze ma dziecko i już tego nie zmieni!

Gość no to Ty przypominaj
pozew o ojcostwo i alimenty. Kontakty ograniczone - dobrze Ci radzę. Taki, który się wypiera jest gadziną i nigdy się tak naprawdę nie zmieni - to albo się ma w sobie - taki wewnętrzny honor, sumienie, albo się tego nie ma.