Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23-latkkkkaakakaka

ROZSTANIE- NIE MOGE SOBIE ZNALEZC MIEJSCA

Polecane posty

Gość 23-latkkkkaakakaka

Po 2 latach bycia razem... Wybrał towarzystwo... Wydaje mi się,że uz zawsze bede sama, ze nie mam szans na nikogo innego,ze go tak strasznie kocham i nikogo innego mocniej nie pokocham.... życ sie nie chce

Gość pitulinka
Poznasz, poznasz....

Gość gwgrgggrwg
ja też byłam załamana jak mnie zostawił i też po 2 latach. Myślałam dokładnie tak jak Ty. Byłam sama 4 miesiące, wteyd poznałam chłopaka z którym niedawno miałam 3 rocznicę :) nie slubu, ale bycia razem :) w międzyczasie miałam też kilku kandydatów, którzy się nie sprawdzili więc się ich pozbyłam B-)

Gość karaokepartyy
w ww. facebook. com/ andrzej.wokal Trudno wypłynąć, kiedy samotność wciąga. Czasem trzeba spaść ze szczytu wyobraźni na samo dno egzystencji. Bywa, że dojdziesz tam, gdzie nie zamierzałeś iść. I to też ma sens.

Gość nie mart sie mloda!
ja tez przezywam rozstanie, w sumie ja go po 3 latach zostawilam bo mial obsesje na punkcie dzieci (10lat rozncy miedzy nami :/) ja juz mialam dosc jego posepnej miny jak widzial jakies dziecko, nie jest latwo ale sie lacze

Gość bbbbbbbbhhhhh
ja tez tak mialam,wydawalo mi sie ze juz innegio nie pokocham. bylismy 4 lata razem,po pierwszym rozstaniu nowu bylismy razem ale juz inaczej na niego patrzylam,wlasciwie nic do niego nie czulam tylko przyzwyczajenie i odeszlam z usmiechem na ustach.

Gość gość
W moim związku kilka razy się rozstawaliśmy, jednak za każdym razem wracaliśmy do siebie. Jednak za którymś razem on już nie chciał powrotu. Świat mi się zawalił. Nie widziałam co z sobą począć. Skorzystałam ze strony urok-milosny.pl i zamówiłam rytuał miłosny. Mężczyzna mego życia do mnie wrócił i wiem że już nie wypuszczę go z rąk.