Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż :-)

rola mężczyzny

Polecane posty

Gość kootwaa
mąż - ale istnieją jeszcze inne formy seksu które nie angazują madwyrężonych porodem części ciala :) ja spadam milego dnia

kootwa! widzisz , jakie niektóre kobiety są;-) biedny facet ..sie nim wysługiwała

piwna78: Żona też różne rzeczy robi poza opieką. Masz tutaj rację. Chodziło mi o to, żeby być doceniony, nie tylko wtedy jak wykonam wszystkie obowiązki, które są do zrobienia na dany dzień. Jeśli będę bardziej leniwy, czegoś nie zrobię, to nie chciałbym słyszeć słów krytyki, badź widzieć niezadowolenie w Jej oczach. W przyszłości takie Jej niezadowolenie, bardzo szybko może przenieść się na sferę seksu i wtedy będzie 0% szans na seks (bo jak wiadomo opieka nad małym dzieckiem jest bardzo wyczerpująca).

nie wiem czy dobrze zrozumialam? seks to ma byc nagroda dla ciebie od zony za dobrze wykonane obowiazki??? czyli co? jak czegoś nie zrobisz to koniec seksu?

kootwa, to prawda, że są inne części ciała, ale dla mnie to trochę jak masturbacja, nie daje aż takiej bliskości, odprężenia i zaspokojenia. Dzięki, miłego dnia :-)

i zamierzasz tak zyc pod ciagłą presja? że jesli czegos nie zrobisz to jasnie wielmozna małżonka sie obrazi?? takie masz niskie poczucie własnej wartości ?

Gość Sonna181
facet jest od tego aby zarobic kase,w domu posprzatac,wyprac,ugotwac,wyprasowac i isc na zakupy.Do tego kobieta potrzebuje mezczyzny.

piwna78: nie, nie. Tylko seks zazwyczaj jest wtedy kiedy żona jest zadowolona ze mnie, a to przekłada się na Jej chęci do seksu (przy małym dziecku, o to bardzo trudno, bo opieka jest wyczerpująca i pewnie daje też kobiecie dużo bliskości, więc nie musi szukać jej u partnera). Poza tym i tak seksu nie mam, bo cały czas jest okres połogu, jest to normalne.

pawelec: rozmawiam z Nią o tym wszystkim co tutaj napisałem, ale jak na razie bezskutecznie.

piwna moze zastapiłabyś mi zone chociaz na tydzień ?

Tylko seks zazwyczaj jest wtedy kiedy żona jest zadowolona ze mnie, to niezle masz interesowną wielmożna malżonkę , jednak seks to nagroda..

ale ja to ja ,serio pytam bo moze też masz potrzebę

No nie da się normalnie porozmawiać, czy nie ma tutaj adminów, którzy by kasowali fałszywe posty? piwna78: myślę, że większość kobiet tak ma, że dobry nastrój i zadowolenie jest związane z chęcią na seks.

moze ona nie chce przez mojego mikruska 9.7 cm w zwodzie ,ale kupiłem sobie chiński przedłuzacz penisa i dochodze do 16,7 cm

piwna coś czuje ,ze twoja cipka podpowiada ci słusznie

piwna78: Jestem pewny! :-) Przed porodem wszystko było ok w kwestiach seksu. Teraz jest trudniej z wiadomych powodów, a mi seks daje napęd do życia, oczywiście nie tylko seks, ale innych pasji, akurat nie mam jak realizować, chociażby podróży zagranicę.

to poczekaj jak wszystko wróci do normy;-) o ile wróci. ja tez lubie samotne wypady bez męza i dziecka , ostanio byłam nawet u mojej siostry w Anglii..luz;-)

za granice zawsze jezdziłem do armeni gdzie tamtejszym rolnikom wysokogórskim umilałem czas nocami w szałasie

piwna78: pewnie wróci! Lubię podróżować po świecie z Nią, z dzieckiem jeszcze nie byliśmy razem, ale też pewnie będzie super!

piwna78: Bardzo dziękuję i życzę wielu fajnych zagranicznych podróży! :-) Temat mógłby już zostać zamknięty.