Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola___lola

seks bez zobowiązań?

Polecane posty

rozochocona...ja ciebie doskonale rozumiem! takie rozgoryczenie o żałość ogromna... trza było się bawić wczoraj!!!;-)

on próbował najwyżej ruchać psa sąsiada, a na randce nigdy nie był, to desperat od lat zakładający identyczny temat średnio raz na tydzień :)

mam gg ale nie chce pisac na gg :P seks bez zobowiazan jest moja niespełnioną fantazją i szkoda że teraz tego nie wykorzystałam facet był booski 😭

ja mam ochotę na takiego jednaego...wielką mam ochotę...i mam nadzieję, że już niedługo pragnienia w tym względzie zaspokoję;-)))

rozochocona ja tez nie chce tylko pisac...:P skad dokladniej jestes jesli mozna wiedziec

łups, serdecznie panią autor przepraszam :D co nie przeczy prawdziwości tezy o desperacji i wieloletniej i wielokrotnej zakładalności :P

lola ale mnie to trafiło tak nagle :P i szkoda ze tak nie dałam sie ponieść :( takie poddanie sie chwili. Jechałam z nim samochodem i sobie w głowie myslałam boszzzz jakby tak teraz skrecił i wziął mnie ttam na łące w lesie na masce samochodu 😭

rozochocona, jakbyś w trakcie jazdy zaczęła bawić się jego drążkiem, to pewnie i pukanie na masce by było, a tak to ... kicha

miałam obcisłą brązową spódniczkę przed kolanka i beżową bluzkę opasana grubym brązowym pasem oraz sandałki na obcasie :) Jestem szczupła mam długie wlosy i cycuszki 75C ;)