Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza96

lekko zboczony wyjazd

Polecane posty

Gość tajemnicza96

Byłam z moim mężem Andrzejem dopiero rok po ślubie, już od dawna planowaliśmy wyjazd z przyjaciółmi do lasu żeby pobyć trochę z naturą. W końcu udało nam się namówić znajomych i w pewien piątek pojechaliśmy, po kilku godzinach byliśmy już na miejscu wszyscy wysiedli z samochodów zmęczeni i spięci. Mężczyźni od razu zabrali się za rozbijanie namiotów i rozpalanie ogniska, po jakiejś godzinie już cała nasza 6 siedziała przy ognisku śmialiśmy się popijaliśmy alkohol , nagle mój mąż Andrzej wyskoczył z propozycją żebyśmy poszli do lasu na spacer ja bez chwili namysłu zgodziłam się uprzedziliśmy znajomych wziełam Andrzeja za ręke i poszliśmy. Po 10 minutach byliśmy już na polanie, na około nas był gęsty las, usiedliśmy i rozmawialiśmy miałam na sobie bluzkę z dużym dekoltem a mój biust był dość obfity widziałam jak mój mąż dyskretnie na niego zerka a ja nie wiem czemu ale nie założyłam stanika z bielizny miałam tylko czarne stringi, ubrałam też długie obcisłe spodnie w których było widać mój zgrabny tyłeczek, widząc że mój mąż ma ochotę przysunełam się do niego i zaczełam namiętnie całować moja jedna ręka znalazła się na jego kroczu pieściłam go przez spodnie On swoją ręke położył na moim biodrze odwzajemniał moje pocałunki i pieścił moje podniebienie języczkiem,poczułam że na jego spodniach pojawiło się wybrzuszenie więc zaczełam dobierać się do jego spodni odpiełam pasek potem guzik i rozporek, uklękłam przed nim On jednym ruchem zdjął ze mnie bluzkę i zaczął rękami pieścić mój biust ja zaczełam zdejmować mu bokserki gdy już zsunełam mu je na kolanach " wyskoczył " duży penis mojego męża był już twardy, wtedy ja wziełam go do buzi zaczełam go ssać i podgryzać mój mąż cicho mruczał to jeszcze bardziej mnie podniecało, złapał mnie za głowe i poruszał nią a jego penis wchodził mi do samego gardła robiłam mu chwile laske potem wyjełam go i pomogłam sobie ręką jego penis zrobił się już bardzo twardy i nabrzmiały ale ja jeszcze chciałam chwile "pomęczyć" mojego męża miałam na sobie jeszcze spodnie ale usiadłam na nim czułam pod sobą jego twardego kutasa, delikatnie zaczełam się poruszać żeby jeszcze bardziej go podniecić całowałam go a On zaczął odpinać mi guzik od spodni i rozporek gdy się nie spodziewałam mój mąż mnie zwalił i leżał na mnie zdjęłam z niego koszulke miał wspaniale umięśnione ciało które jeszcze bardziej mnie podnieciło uwielbiałam gdy był bez koszulki i było widać jego wszystkie mięśnie zdjął mi spodnie zszedł niżej i palcem odsunął stringi języczkiem zaczął pieścić moją łechtaczkę zaczełam jęczeć i widziałam że mu się to podoba zdjął moje czarne koronkowe stringi i pieścił moją brzoskwinke palcami byłam już bardzo podniecona było mi gorąco i chciałam żeby w końcu we mnie wszedł mocno i brutalnie i tak też zrobił wziął swojego penisa w ręke potem przybliżył go do mojej szparki i włożył na początku poruszał się delikatnie jednak potem był już tak podniecony że jego ruchy przyspieszały wsadzał go we mnie aż po same jądra które obijały się o moje uda, jęczałam głośno a soczki wydobywały się z mojej gorącej cipki, zębami przygryzał moje sutki ja wbiłam lekko pazury w jego plecy, czułam ból ale i wielkie podniecenie Andrzej wydawał z siebie pomruki i jęki było mu dobrze kochaliśmy się tak chwile potem wyciągnął go i usiadł wiedziałam co mam zrobić stanełam nad nim i rozstawiłam nogi dwoma paluszkami popieściłam jeszcze swoją brzoskwinke mój mąż zaciskał wargi pragnął mnie usiadłam na jego kutasie i zaczełam się poruszać w przód i tył a następnie w góre i duł jęczałam ściskałam swoje piersi nie przejmowałam się tym że ktoś może nas usłyszeć Andrzej położył ręce na moim tyłeczku kochaliśmy się namiętnie myslałam że eksploduje w środku w końcu zeszłam stanełam pod drzewem Andrzej też wstał a jego kutas stał sztywno mój mąż podszedł do mnie i odwrócił mnie kazał mi się oprzeć rękoma o drzewo i wypiąć jak grzeczna dziewczynka tak zrobiłam wtedy On włożył go w mój tyłek seks analny to było coś co Andrzej uwielbiał wpychał go mocno myslałam że zaraz mnie przebije oboje wydawaliśmy głośne dźwięki po jakiejś chwili Andrzej wyjął go i kazał mi klęknąć tak zrobiłam i otworzyłam buzie wtedy mąż stanął nade mną jego kutas był nad moją buzią ręka wykonywał szybkie ruchy i jęczał wtedy poczułam w buzi cieplutką sperme połknęłam to co miałam z buzi i robiłam mojemu mężowi laske po tym wszystkim ubraliśmy się Andrzej przycisnął mnie lekko do drzewa i wyszeptał mi do ucha " kocham cie " pocałował namiętnie i wróciliśmy do naszych przyjaciół okazało się że nie było nas już sporo czasu i chcieli już nas iść szukać wszyscy poszliśmy do naszych namiotów a tam powtórzyliśmy przygode z lasu tylko było trochę ciszej...

Gość leśnik amator
i mandat co najmniej 1000 zł za pozostawienie ognia bez nadzoru