Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienajszczesliwsza

ZYCIOWY PROBLEM

Polecane posty

Gość nienajszczesliwsza
co Ty jaka przejsciowka??? to trwa okolo półtora roku. trafiala mu sie nawet sponsorka okolo 40 letnia ale nie chcial. on sie nawet za zadna dziewczyna nie oglada jak np wyjdziemy razem z nim i znajomymi do pubu czy gdziekolwiek indziej. wiecie ja nie jestem glupia szybko bym zauwazyla czy leci na pieniadze (chociaz miloinerka nie jestem tyle ze w miare zaradna). a np dyskoteka- nigdy do zadnej dziewczyny nie podszedl..... gdyby tak bylo to wogole bym tutaj nie pisala, nie mialabym takiego problemu. to ze dla niego wazna jestem tylko ja wiem na 100% daje sobie uciac za to glowe i dlatego tak mi z tym ciezko.

Gość nienajszczesliwsza
skad w was tyle jadu, musicie byc niezle sfrustrowane. Ma ktoras z was wogole faceta..watpie

Gość cees
twierdzi że cię kocha, a jednocześnie grozi że cię skrzywdzi (psychicznie) grożąc samobójstwem? Co to za miłość??? to oznacza że to niedojrzały, samolubny facet. Gdy ktoś mówi o samobójstwie, nie należy zwykle tego lekceważyć, jednak w tym przypadku wg mnie to typowy szantażyk moralny słabego, samolubnego facecika.

Gość palę_buraka_przy_siksach
Nie chciał sponsorki 40 - letniej? :) To może on też na kafe przesiaduje, bo chyba kiedyś podobną bajkę czytałam :) Skończ śnic :)

Gość hjkloytriu
raczej daj sobie spokoj z takim panem. kazdy jest mily, czuly ale w obecnych czasach to troche za malo. do zycia potrzebne sa pieniadze. moze i takiemu "kawalerowi" wystarczy na podstawowe wydatki ale juz na normalne zycie w rodzinie to kropla w morzu.