Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Postawiłem dziewczynie ultimatum

Polecane posty

Albo zapisze się do przychodni i pójdzie do lekarza albo zrywam z nią. Chodzi o to, że ciągle ma zapalenie pęcherza. Mówiłem aby poszła do lekarza ale ona nie mogła się nigdy do tego zabrać. Czekam już pół roku i nic. W końcu się wkurzyłem i jej to powiedziałem. Jak małe dziecko nie może o siebie zadbać.

Gość otwieram oczy Temidzie
zapalenie pęcherza, zwane chorobą nocy poślubnej często jest wynikiem zarazków przenoszonych na twoim sprzęcie tak więc lekarz winien przyjrzeć sie chyba wam obojgu

Gość oklejkaoklekakaj
Hmm...faktycznie jak dziecko..tylko sie zastanawiam jak ona moze wytrzymac z tym bez wizyty u lekarza..ja pedze zaraz po pierwszych objawach ...a pozatym biore teraz szczepioneke zeby to sie juz nie powtorzylo

Gość oklejkaoklekakaj
racja ...ty tez powinienes sie przebadac

Zarazków co dokładnie? Wiadomo, że mam inna florę bakteryjną ale nie mam jakiś nie wiadomo jakich zarazków czy wirusów. Dbam o higienę i mam tylko ją. Poza tym ją boli nawet jak nie uprawiamy seksu. Mówi wtedy, że ją przewiało czy wyziębiła nogi.

Gość otwieram oczy Temidzie
a bo ja wiem jakich zarazków? może grzybków? tak mi kiedyś powiedział ginekolog bo nie jedna panna cierpi na tę przypadłość

ten krzysiu to jednak chyba jakiś projekt...... i co jej w końcu na urodziny kupiłeś?