Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

cd mojego ostatniego watku.

Polecane posty

wiecie ja mialam UBEZPIECZENIE i zaraz mi polecialo i za opinie pijaczki rozkopali mi walizke i wypalili petem ze ... no wlasnie to bez tej walizki. Cos za duzo. I wiecie nie obrazcie sie bo ja sie nie kapalam w nocy, ale jak jest IZAJASZ to czlowiek nie musi sie myc. Nie pasuje. I klasa Stalina - jeden Izajasz - tu drugi i wiecie calosc TO ZAWSZE WYJDZIESZ NA OBIBOKA - zawsze. I dlatego ci ludzie nie powinni tu mieszkac i tak w sumie WSIA DO WYSIEDLENIA ta Agnieszka Smieszka sie zabila bo miala dolaczyc do wszystkich wiecie i na mnie TY OBIBOKU a jej sie cos zrobilo z glowa cos - dla mnie ona w ogole cos z glowa miala i ty pani pracujaca ciezko - a wszyscy ty zgnily wale. Takie cos. I wiecie jakby nie ona to bym mogla gnoic te wioche gdzie jestem za wysiedlenie, a tak nie. Nawet tego nie widac!!! A tu jest Izajasz i jak na Zachodzie jest klasa Stalina to tu nie ma pracy w tej wsi. I to wiecie ja sie tak obrazilam na moja szkole srednia, na wszystkich, ze jak jest klasa Stalina na zachodzie to tu mieli mowic ze nie ma pracy tu i nalezy sie wysiedlac. Bo czemu ta wies moze byc - to juz powaznie - bo nie zawsze jest klasa Stalina na zachodzie a ich nie chca bo im leci Izajasz i brygidki. I wiecie NORMALNIE one powinny CO NAJWYZEJ z brygidkami trzymac - dziecko same i do roboty. Sprzatanie. A one? Brygidki, parlament brytyjski, passy USA - od zalozycieli bankow, WYDANE, z Arabami i mialy wyjechac. Dzieci podrzucone, tak pasowalo. Ciekawe jak? Tego wlasnie nie rozumiem. JAK IM PASOWALO PODRZUCIC HOLENDERSKIE DZIECI. I tyle. Malzenstwo maja od siebie wam powiedza. To po cholere im parlament brytyjski i wiecie one sprzedaly klonom system rentowo emerytalny za 200 mln dolarow chyba. Wiec one sa tak nadziane. A normalnie? Sprzataczki z dzieckiem - na polskie sprzataczki. I wiecie nie moja sprawa ale nimi zamordowano moja nauczycielke angielskiego ze szkoly sredniej i meza i 3 dzieci. takze wiecie ja nie zamierzam z nimi sie zawac. NIGDY. I tu tez tej wsi nie rozumiem. Renta i do widzenia bo klasa Stalina jest.Nie ma. Jest. A co one robia bez parlamentu brytyjskiego? Renta i emerytura MOJA i ja w domeczku WYLIZUJACA POLAKOW dzieki mojemu liceum, Miroslawie Sz. juz tylko napisze , rodzinie - ale oni to jeszcze choc to sklonowanie to tez takie. Studiom sie dowiem. Moze tak - POLSCE , ogrodnictwom w Polsce, krzyzowi na 3 skrzydla i PRAWOM CZLOWIEKA. I prawom czlowieka np. do opieki medycznej stalej. A powinno byc DO PRACY bo to wynika przeciez dla mnie jedno z drugiego. Np pracownik z prawem do stalej pracy - jakiej? I tyle. No i koniec. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie mowcie czy piszcie sobie co chcecie - jednej rzeczy nie zrozumiem. Dlaczego ja mialam byc W TEJ WSI Obesrana madroscia i wszechwiedza a reszta co. I tyle. Jako BIOLOGICZNE dziecko. I kto wie czy Bona i mengele nie pytali sie - co oni mi maja mowic? To im powiedzieli, ze bocian z kapusty ja wyciagnal. Takie cos. Ale to w Polsce -to ma tak wpisane powiedzieli. To dziecko biologiczne. I tak zostalam nakierowana na rodzine biologiczna - BOCIANEM KTORY DZIECKO Z KAPUSTY wyciaga czy znajduje. Ja sie zasmialam i poszlam i na zawsze zostalam z psychiatryka w Niedzwiedziowie. Tylko tego nie rozumialam. I tak dalej. I co jeszcze? To wszystko chyba. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cDN!!!! :( :( :( :(

Moze kiedys mnie zrozumiecie - takie pytanie - co mozna robic w zyciu z sensem w takim ukladzie )( to jest CHYBA??? wszystko co moglo mnie spotkac) 1. zidiocialy maz, ktorego mam dokumentnie w dupie, a on mnie bo mu sie cos wydawalo, a to nie tak, albo mnie i to tez nie to 2. dzieci, ktore robia co chca - dokumentnie 3. prace - jedynie forsa. Nic poza tym - w sumie lyzka i widelec. I co jeszcze mozna w tym ukladzie W POLSCE robic - ja zeby nie skonczyc CIEZKA CHOROBA PSYCHICZNA i SAMOBOJSTWEM. Jak mi to ktokolwiek wymysli co tu robic w takim ukladzie, zeby cokolwiek mialo sens to niech sie zglosi w tym watku. Bo za co ja sie nie dalam parlamentowi brytyjskiemu -za takie cos. I ile tych dzieci - malzenstwo na lyzke i widelec. To jest ICH wynalazek wiecie. I takie myslenie to zemsta na mnie, ale wtedy zero dzieci zeby nozek nie obcinac na rente. Tyle. No ja nie wiem co mozna robic w takim ukladzie ZE WSZYSTKO BEZ SENSU i jeszcze moje oddanie - prace na pewno bez sensu bym miala 1. Skarbek/Adolf/Sw. Elzbieta/wilk 2. 8 wawrzyncow. 3. 2 dzisiatka rozanca spotkanie sw. Elzbiety i Maryji. No wiecie bo ja chce dzieci? Oddana przez parlament brytyjski? No wlasnie sluchajcie tu jest pewien konflikt i nie rozumiem tu wielu rzeczy. Do Wawrzynca pasuje ze nie. Choc ta sw. Elzbieta ale to sprzataczka. A wilk? Tez jakies przypadkowe w watasze. No ale ta sw. Elzbieta i Maryja? No to drugi raz, ale nie do konca. Takie cos. :( GDZIE JEST MOJA RENtA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(