Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wprzerwienakawe

Ilu partnerów seksualnych to dużo??

Polecane posty

Gość wprzerwienakawe

Czy 4 partnerów seksualnych (4 to mąż), biorąc pod uwagę, że trzech przed mężem było w związkach, absolutnie nie przypadkowych, to duzo?? Proszę o opinie :)

Gość śpiewamy da da da
4 na raz to dużo.

Gość LUZACZEK253
Coś Ty biorąc pod uwagę temat, który tu się kiedyś pojawił co laska miała 20 :)

Gość wprzerwienakawe
A co to za laska jeśli można wiedzieć?? [Gwoli ścisłości w ciągu 7 lat miałam tych trzech przed mężem].

Gość wprzerwienakawe
20 facetów?? ;/ Chryste Panie... To raczej nie panna, która czuła coś do tych kolesi...

Gość wprzerwienakawe
Dziwki zostawmy z boku. Brałaś kasę za seks, że nazwasz się dziwką??

Gość To zależy od tego, ile miałaś
lat wychodząc za mąż:)

Gość wprzerwienakawe
Miałam 26 lat

Gość To zależy od tego, ile miałaś
To nie dużo:) Zważywszy, że z tego co piszesz dziewictwo straciłas w wieku lat 19:)

Gość wprzerwienakawe
Tak właśnie było - dokładnie 18 i pół :) Zapytałam z czystej ciekawości, jak to teraz wygląda z boku. Nigdy nie poszłam bym do łóżka z przypadkowym facetem na imprezie bądź w wyniku uniesienia chwili z jakimś tam kumplem, którego znam 3 dni. Jednak coraz częściej promuje się tak zwane luźne życie i jest to po prostu normalność dla niektórych, że sypiają co chwilę z kim innym. Osobiście wolę stabilizację, bo po prostu sie przywiazuję do drugiej osoby. @HappyTreeFriend_ - możesz się nazywać jak Ci się rzewnie podoba :)

[zgłoś do usunięcia] Chiaroscuro mniejsza o to, kto i w co wchodzi grunt, że będzie się działo .... Kto lubi jeść kawior, temu Bóg zawsze ześle trochę kawioru troszke mnie zaniepokoilo to twoje **mniejsza o to, kto i w co wchodzi ** :D:D

Gość wprzerwienakawe
Mój mąż wiedział o całej mojej przeszłości. Zna nawet moich byłych partnerów. Powiedział, że rzadko kiedy w tym wieku dziewczyny mają taki mały "przebieg". Myślał przez chwilę, że celowo liczbę moich seksualnych eks-ów zaniżyłam do 3. Byłam w szoku. Czy 6 to dużo? Nie wiem, wiem że ciężko od razu trafić na "swojego". W czasie tych poszukiwań w pewnym wieku pojawia się seks. Nikt nam nie gwarantuje, że to partner na całe życie, ale warto szanować to co się ma, nie wolno się bawić. Takie błędy jeśli się miało należy naprawić, jeszcze większą miłością dla swojego obecnego (oby ostatniego) partnera.

Gość 6 to calkiem
sporo

Czy ja wiem czy tak sporo, ja przed obecną narzeczoną miałem jedną dziewczynę z którą sypiałem, później jeszcze były dwie i teraz jest obecna.W sumie miałem cztery partnerki.Nie uważam żeby to było jakoś dużo czy tam mało, chyba w sam raz :)

Gość smutneleczprawdziwe
wygląda na to, że najlepiej aby doświadczenie seksualne było podobne - mniej pretensji. Bo co? - mieć pretensje o coś co samemu też się robiło?

Gość młody facet 20 lat
Ja miałem 8 partnerek i nie uważam, że to dużo. Dużo podróżuje i miałem okazję poznać dużo ludzi z innych krajów i powiem wam, że tutaj ludzie mają straszne kompleksy jeśli chodzi o liczbę partnerów seksualnych. U nas jeśli miało się 5 partnerów w tym powiedzmy 1 bez zobowiązań to dla wielu jest to katastrofa i w życiu nie chcieliby mieć takiego partnera/partnerkę. Natomiast w innych krajach dużo partnerów to kilkadziesiąt- powiedzmy 30. Wiadomo nikt tam nie myśli jednakowo. Znajdą się tam pewnie i tacy co stwierdzą, że 5 to jest za dużo. Jednak u nas ludzie to tego podchodzą bardziej restrykcyjnie a bierze się to niestety z ideologii katolickiej, która jest wszystkim wpajana już od przedszkola. Mi osobiście duża ilość partnerów seksualnych tak nie przeszkadza i mógłbym się z taką doświadczoną związać. Przyznam kiedyś bywałem zazdrosny, ale wyzbyłem się tego uczucia i jakoś lepiej mi teraz.